Valse grijns als mooiste lach

Máxima heeft een valse grijns
Wij hebben een schijthekel aan de monarchie, dien wij een middeleeuwse instelling vinden.Nu zijn er wel middeleeuwse instellingen waar wij zeer enthousiast over zijn, maar de monarchie hoort daar duidelijk niet bij. Wij zijn namelijk voorstander van de democratie en wij vinden het bijzonder jammer dat die staatsvorm in Nederland nooit vaste voet aan de grond gekregen heeft.

Binnen het huidige koningshuis vinden wij Máxima de ergste. Koningin 'ik vind het nog steeds niet prettig om een hoer genoemd te worden' Beatrix en kroonprins 'verminderd toerekeningsvatbaar? Ik?' Willem-Alexander hebben tenminste nog het excuus dat ze in het systeem geboren zijn en er dus niet a priori iets aan kunnen doen dat ze het Nederlandse volk bestelen, omdat ze gewoon doorgaan waar hun ouders nooit zijn opgehouden, zoiets.

Máxima met haar valse grijns had echter ook met iemand anders kunnen trouwen, ware het niet dat ze geen ander heeft kunnen vinden. Wij weten niet zeker of ze nooit iemand anders op het oog gehad heeft en dat boeit ook niet. Feit is dat ze onze domme kroonprins aan de haak geslagen heeft. Zij blij.

Maar waarom, zo zult u vragen, hebben wij het vandaag over 'prinses' Máxima? Welnu, dat komt door de De Telegraaf, de krant die wij lezen omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand. Die krant brengt vandaag, op de voorpagina, godbeterhet, het volgende bericht:

"

Mooiste lach van Máxima

Prinses Máxima heeft de mooiste lach van Nederland. Ruim driekwart van de Nederlanders is het daarover eens. Als dank voor haar lach krijgt de prinses van de stichting Nederland Positief de 'Gouden Lach'.
Nederland Positief promoot lachen in Nederland en kent ieder jaar de Gouden Lach toe aan de persoon met de mooiste smile.
Máxima wordt op ruime afstand gevolgd door Katja Schuurman en Jan Smit, die de derde plaats inneemt. De stichting hoopt de prijs binnenkort op het Gala van de Lach in Amsterdam uit te reiken.
"
Van zo'n bericht krijgen wij nou bloedgolven. Wij zullen dus wel niet tot genoemde "driekwart van de Nederlanders" gerekend worden. Als ze er nou hadden neergezet dat 'prinses' Máxima de "onoprechtste smile" heeft, of de "voor de belastingbetalers duurste grijns van Nederland", was het bericht bij ons iets beter gevallen, maar ja, dan was het ook een heel ander bericht geweest.

21-03-2008 10.12 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere