De Pers, de hondelulle van de week

Sinds enige tijd plaatsen wij zo af en toe een commentaar op de webzijde van De Pers.Aangezien wij nooit zo veel zin hebben onszelf te herhalen, bestaat dat commentaar doorgaans uit een link naar een in onze ogen relevant stukje op ons eigen I.G.L.O.log. Meestal klikt er geen hond op door: bezoekers die via de webzijde van De Pers bij ons terechtkomen, maken met zijn allen nog niet eens één procent van het totaal uit.

Dat kunnen wij De Pers niet verwijten en de niet doorklikkende lezers evenmin. Wat wij De Pers wel kunnen en zullen verwijten is het feit dat men het bestaan heeft ons het volgende eposteltje te doen toekomen:

"Beste Cpt. Iglo,

U ontvangt dit bericht vanwege uw berichten op DePers.nl. Hier zag ik namelijk dat u voordurend reclame maakt voor de website www.opinieleiders.nl. Dit is niet toegestaan en daarom ontvangt u deze waarschuwing.

Mocht u weer reclame maken of ons forumreglement (http://www.depers.nl/help/discussieregelement/) op enige andere wijze overtreden dan moet ik u onmiddelijk voor drie maanden blokkeren.

Met vriendelijke groet,

Ferdinand van der Wal | Forum moderator"

Onder het bericht staat dan ook nog dat wij dit niet mogen doorvertellen:
" De informatie in een e-mail bericht (inclusief informatie in bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Dit e-mail bericht bevat informatie van vertrouwelijke of persoonlijke aard. Verstrekking aan en/of gebruik door anderen is niet toegestaan. Indien u dit e-mail bericht ten onrechte ontvangt, verzoekt afzender u om afzender hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen en het bericht te vernietigen. Er geldt geen garantie dat gebruik van e-mail veilig is of dat gebruik van e-mail geschiedt zonder enige fout. Afzender is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige fout of gebrek in de inhoud van dit e-mail bericht, welke fout of gebrek kan optreden als gevolg van het gebruik van e-mail.

The information in this e-mail message (including any information contained in attachments hereto) is intended only for use of the addressee. This e-mail message contains confidential or privileged information. If you receive this e-mail message unintentionally, please notify the sender immediately and then delete this message. E-mail transmission is not guaranteed to be secured or error free. The sender is in no way liable for any errors or omissions in the content of this e-mail message, which may arise as a result of e-mail transmission."

Dreigend klinkend gelul van een dronken aardbei, maar toch.

Het geheel is voor ons reden om De Pers uit te roepen tot hondelulle van de week.

Wij zullen op zoek gaan naar een bijpassend bericht op de webzijde van De Pers om aldaar een skakel naar het onderhavige stukje achter te laten. Wij zijn benieuwd of we daarna nog een apart bericht over onze schorsing binnenkrijgen, maar dat zien we dan wel.

[TOEVOEGING:] We hebben een nieuw discussieonderwerp gestart op de webzijde van De Pers. Onze schorsing zal dus wel snel ingaan.

Schermschotje:PlaatjeNog een schermschotje, van een ander schermpje:

De Pers, de hondelulle van de week

En omdat we het niet laten konden hebben we onze schorsingsoproep nog een keertje geplaatst, te weten in de 'koffiekamer'. Als we nou nog niet geschorst worden, weten we het ook niet meer. Derde schermschot:

De Pers, de hondelulle van de week26-03-2008 17.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere