Geert Wilders bestaat helemaal niet

Stommeling Jones als kamerclown
flessen
Wij gaan het spoeddebat over de 'film' van Geert Wilders ('Fitna the Movie') niet live loggen.Wij hebben namelijk wel iets beters te doen, al zouden we zo gauw niet weten wat. Zelfs als wij helemaal niets te doen zouden hebben, zou dat toch nog beter zijn dan het spoeddebat over deze 'film' live te loggen, of zelfs maar te bekijken.

Het prutsfilmpje van Geert Wilders is namelijk dermate slecht dat wij van een onzer correspondenten in het onderwijs hoorden dat een zijner leerlingen, van Marokkaanse komaf, zei: "Wat een waardeloze powerpointpresentatie. Dat doe ik zelfs beter". Let op het gebruik van het woord "zelfs". Wij hebben het flauwekulfilmpje gezien en wij kunnen u vertellen: er is geen reet aan.

ernie de moslimfundamentalist
een televisietoestel

Wij snappen trouwens sowieso niet waar alle commotie nou voor nodig was, want zelfs als Geert Wilders zijn boodschap beter verpakt had, had hij toch alleen maar herhaald wat hij altijd zegt, namelijk dat het islamofundamentalistisch terrorisme wordt veroorzaakt subsidiair goedgekeurd door de koran. Aangezien dat nu net is, wat de islamofundamentalistische terroristen beweren, zijn ze het gewoon roerend eens. Ze verschillen alleen van mening over de vraag of islamofundamentalistisch terrorisme een goede zaak is, maar om daar nou ruzie over te gaan maken?

Wist u overigens dat Geert Wilders buiten het gebouw der tweede kamer helemaal niet bestaat? Zodra hij klaar is met zijn werk, trekt hij zich terug in een hem speciaal met dit doel toegewezen bezemkast, alwaar hij zich razendsnel omkleedt. Superman in een telefooncel is er nix bij. Geert neemt eerst zijn pruik af en trekt vervolgens zijn masker van zijn hoofd. Zijn tweedekamerwerkpak hangt hij aan een knaapje, pruik en masker gaan in een kastje.

Hierna trekt Geert zijn overall aan, pakt zijn emmer en zijn zwabber, waarna hij via de dienstingang het pand verlaat. Daar hij er op dat moment uitziet als een Marokkaanse schoonmaker, heeft niemand aandacht voor hem. Voor alle duidelijkheid: Geert Wilders vermomt zich dus niet dagelijks als een Marokkaanse schoonmaker, maar een Marokkaanse schoonmaker vermomt zich dagelijks als Geert Wilders. Met andere woorden: Geert Wilders is een Marokkaanse schoonmaker in vermomming.

Wij hebben dan ook het sterke vermoeden dat Geert Wilders een agent provocateur van de islamofundamentalistische beweging is.

(NOOT VAN UW CAPTAIN:) Wij hebben het sterke vermoeden dat Stommeling Jones hier zijn fantasie een beetje te veel de vrije loop gelaten heeft. Desondanks is zijn ietwat ongelukkig verwoorde gedachte dat Geert Wilders de islamofundamentalistische terroristen heel erg in de kaart speelt, zo gek nog niet.01-04-2008 15.56 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere