You're the soundtrack, you're not the action

Banjo, mandoline, gitaar, trompet, ukelele, klarinet
Zappenderwijs kwamen wij ergens terecht.Geen idee wat de bedoeling was, hoe lang het al bezig was, of waar het over moest gaan.

Er werden mensen van UB40 geïnterviewd. Eén van hen vertelde hoe die band ooit voor 80.000 mensen had opgetreden, in Zuid-Afrika, of voor Zuid-Afrika, of zo, en hoe geweldig het was dat al die mensen het liedje van UB40, of het liedje dat UB40 (of is het toch meer UB-40? Geen idee en te lui om het op te zoeken) op dat moment dacht te spelen, meezongen.

"That's the closest we ever came to", en nog wat. Wat dat nog wat was, zijn wij al weer vergeten. Waarschijnlijk is het iets geweest als: "being an influence", of woorden van gelijke strekking. "Je verwoordt wat veel mensen denken", was het vervolg (ALLEN, IN KOOR: "of woorden van gelijke strekking". Dank u).

De mooiste uitspraak vonden wij echter die, die wij in de kop gezet hebben: "You're the soundtrack, you're not the action".

Daarna begonnen wij heel hard te huilen, alvorens dit stukje te schrijven. Wij zouden namelijk "the action" (gemor, opstand, revolutie, zoiets) willen zijn, maar wij zijn niet eens "the soundtrack". Wij verwoorden alleen maar wat vrijwel niemand denkt. "We're not even the soundtrack and we don't know where the action is".

"You're the soundtrack, you're not the action". Wel heel goed gezegd. Dat dan weer wel.27-06-2008 00.15 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere