Nieuwe verdachte in zaak McCann?

Wij hadden begrepen dat de Portugese autoriteiten de zaak McCann zouden gaan sluiten en dat de verdwijning van Madeleine McCann voorgoed onopgelost zou blijven, tenzij de dader zich alsnog zou komen melden.Nu schudt de 'Correio da Manhã' op de valreep (of is het al over de valreep?) nog even het volgende uit de mouw:
"Ingleses ignoram queixa de pedofilia contra amigo dos McCann
Dave Payne, um dos amigos dos McCann que se encontravam de férias no Algarve a 3 de Maio do ano passado, quando Madeleine desapareceu, foi suspeito de comportamentos pedófilos.

Leia todos os desenvolvimentos deste caso na edição de sábado do Jornal 'Correio da Manhã'.
"
Meer weten wij er ook niet van en de 'Correio da Manhã' is bij de Bruna op de hoek niet verkrijgbaar. Wij zijn reuzebenieuwd of genoemde Dave Payne daadwerkelijk een verdachte is, wordt of zou moeten zijn.

TOEVOEGING: Joana Morais heeft inmiddels een stukje over Dave Payne, met foto's erbij, waarop volgens haar te zien is dat Dave Payne vooral in het donker erg op Robert Murat lijkt. Volgens ons moet het dan wel knap donker zijn.19-07-2008 11.07 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere