Lieve klant van Postbank

Een computer of compjoeter
E-mailscammers zijn mensen die zich bezighouden met e-mailscammen en e-mailscams.E-mailscams zijn pogingen om mensen op te lichten per e-mail, om het zo maar eens te zeggen. De afgelopen tijd hadden wij weleens gehoord van een nieuwe e-mailscam, de postbank betreffende, maar we hadden hem nog niet gezien. Nu wel.

De domme e-mailscammers zijn er namelijk in geslaagd het desbetreffende mailtje toe te sturen aan de enige die er geheid niet in zou trappen, te weten het dochtertje van onze stagiaire. Zij kan nog niet lezen en ze heeft geen rekening bij de postbank. Te uwer amusement hier de volledige text:

" Lieve klant van Postbank

Tengevolge van betreft, voor de veiligheid en integriteit van de post bankrekening wij hebben dit waarschuwing bericht uitgebracht. Het is naar onze aandacht gekomen dat uw post bankrekening informatie geactualiseerd moet worden als deel van onze gaande verder verplichting om uw rekening te beschermen en om het geval van fraude op onze website te verminderen Indien u zou kunnen behagen neem 5-10 minuten uit uw online ervaring en actuliseer uw persoonlijke records bijgevolg dat u zult niet lipen tegen het lijf enig toekomstige problemen met de on line-service.

Eens u uw rekening cijfers hebt geactualiseerd, zal uw Online Rekening dienst niet onderbroken worden en zal verder als normaal gaan.

Begonnen te worden, alstublieft om de schakel beneden te klikken:
https://
[link verwijderd. CI]Deze instructie is naar iedereen helt klanten gestuurd worden en is verplicht te volgen.
Wij kijken ernaar uit om verdergaan met verzorgen u uitstekende dienst.

Dank u.
De Postbank
"


05-08-2008 12.12 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere