Zoon van de Zon gaat Tibet redden

De Olympische Spelen gaan binnenkort van start en voor Nederland gaan Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ZOON van de ZON en tevens onze gewaardeerde premier, en staatssecretaris Jet Bussemaker de openingsceremonie bijwonen.

Alleen al vanwege de zwaarte van de delegatie ("Staatssecretaris Jet Bussemaker! Staatssecretaris Jet Bussemaker! Het is uit met onze mensenrechtenschendingen. Ach en wee, hadden we de Olympische Spelen maar nooit georganiseerd! Staatssecretaris Jet Bussemaker komt! We hadden het niet moeten doen! Rampen!") is er in Peking enige paniek uitgebroken en dat was zelfs voordat de chinezen doorhadden dat de ALMACHTIGE ZOON VAN DE ZON zelf mee zou komen.

Iedereen die de Olympische Spelen zou willen boycotten omdat de chinezen actieve mensenrechtenschenders zijn, het internet weg willen censureren en Tibet wederrechtelijk bezet houden, om maar iets te noemen, staat nu in zijn hemd. De Erik van Muiswinkels, of is het nou Eriken van Muiswinkel van deze wereld, die de goede naam van de sport willen bezoedelen door sport en politiek met elkaar in verband te brengen, staan nu goed voor joker. Dat stonden ze toch al, want de sport is volledig in staat de eigen goede naam te bezoedelen en heeft daarvoor de politiek helemaal niet nodig.

In het stukje 'Activisten draaien zich warm voor Olympische Spelen' lezen wij dat er mensen zijn tot wien het nog niet is doorgedrongen dat de ALMACHTIGE ALOMTEGENWOORDIGE ZOON VAN DE ZON zich er zelf mee gaat bemoeien. Minister Verhagen ("Komt die ook mee? Dan kunnen we het helemaal wel schudden.") laat weten dat wat hem betreft de ZOON VAN DE ZON gewoon moet kunnen gaan en hij had het ook niet in zijn hoofd moeten halen iets anders te vinden. Zelfs de PvdA heeft namelijk begrepen dat er aanstaande zaterdag een definitief einde zal komen aan de kwalijke praktijken van de chinezen: "De PvdA verwacht echter ferme taal over de mensenrechten van de premier tijdens de opening." Alleen dat doet het de chinezen al dun door de broek lopen ("Fatsoen moet je doen! Daar hadden we eerder aan moeten denken!"), maar wat de PvdA hier niet bij zegt, is dat Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ZOON van de ZON en tevens onze gewaardeerde premier de chinezen tijdens de openingsceremonie voor het blok zal zetten: ophouden met het schenden van de mensenrechten of de Spelen worden onmiddellijk gestopt.

De chinezen zullen hierop eieren voor hun geld kiezen, te meer daar zij ervan uit moeten gaan dat Prof. Prof. Prof. Prof. Mr. Mr. Mr. Dr. Dr. Dr. Dr. J.P. Balkenende, de ZOON van de ZON en tevens onze gewaardeerde premier de vliegtuigen al klaar heeft staan om het hele circus naar Den Haag te verplaatsen, alwaar hij indien nodig de Olympische Spelen met minder dan een dag vertraging alsnog van start laat gaan op het Malieveld, in de Hofvijver en in stadion van ADO. Daar zitten die chinezen echt niet op te wachten, dus de ZOON VAN DE ZON krijgt zijn zin. En zo hoort het ook. Plaatje

06-08-2008 10.52 | Door: Wosjem Tsjasov

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere