De Manitoba antwoordt niet meer en het MDI ook niet

De deense vlag
Toen wij klein waren, heeft de titel 'De Manitoba antwoordt niet meer' een enorme indruk op ons gemaakt.

Wij weten niet eens of wij het bijbehorende stripboek, uit de serie over Jo, Suus en Jokko, ooit gelezen hebben, maar die titel is blijven hangen. Dat komt ook doordat wij er altijd aan denken als wij weer eens geen antwoord krijgen, van wie dan ook. Zoals nu.

Eerder op de dag vroeg Blusser van Oud-Alblas ons (in het reactieveld bij 'Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) zwijgt'): "Mogen de lezers weten hoe dit is afgelopen?"

Ons antwoord luidt: "Natuurlijk mogen zij dat". Het is echter nog steeds niet afgelopen, in zoverre dat we nooit meer iets van het MDI gehoord hebben. Op 12 juni hebben wij het MDI nog een eposteltje gestuurd met de mededeling dat wij een aangifte tegen het MDI overwogen, maar daar hebben wij nooit antwoord op gehad ("De Manitoba antwoordt niet meer", denken wij dan, als wij dan iets denken), waarna wij het even zo vrolijk vergeten zijn. Die aangifte is er trouwens nooit gekomen. Er kwam iets tussen, denken wij, al zouden wij zo gauw niet meer weten wat.



19-11-2008 18.26 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere