Keltische of vroeg-Romeinse graafmachine gevonden

StommelingJones
Wij maakten een wandeling toen wij ons plotseling in de buurt van een archeologische opgraving bleken te bevinden.Aangezien wij vroeger archeoloog wilden worden, herkennen wij zo'n opgraving zodra wij hem zien. Voor de leken onder u: een archeologische opgraving is over het algemeen te herkennen aan een kuil.

De kuil waarvan wij vandaag getuige waren, was nog niet al te groot, maar toch had men al een belangrijk artefact naar boven weten te halen: een duidelijk Keltische of vroeg-Romeinse graafmachine. De aanwezige archeologen, in wie wij dateringsexperts of hoogleraren, of allebei vermoedden, waren het hier nog niet over eens en stonden het geval druk te bediscussiëren. Wij hebben het resultaat van die discussie niet afgewacht. Wij weten dus ook niet of er nog klappen gevallen zijn.

Een Keltische of vroeg-Romeinse graafmachine


15-12-2008 17.58 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere