Tietenmanager Hooters zegt: hun borsten waren te klein

Een aantal Amerikaanse mannen is boos op restaurantketen Hooters.De mannen in quaestie hadden bij Hooters willen gaan werken en daartoe zelfs gesolliciteerd, maar ze zijn niet aangenomen. De boze sollicitanten roepen nu dat ze zich gediscrimineerd voelen en wel puur op geslacht. Wij hebben contact opgenomen met de tietenmanager van Hooters Nederland en die liet ons weten:
"Natuurlijk zijn die mannen gediscrimineerd op geslacht. De klant verwacht bij Hooters bediend te worden door lekkere wijven met grote, of althans lekkere tieten. Ik heb de desbetreffende sollicitanten zelf nooit gezien, maar aangezien het allemaal in Texas speelt, kan ik mij niet indenken dat ze ook maar in de verste verte door de Hooters lekkerewijventest gekomen zouden kunnen zijn. Ik zal mijn Texaanse collega daar bij gelegenheid eens naar vragen en mocht een van de heren wel geslaagd blijken, dan zal ik mijn Texaanse collega ten eerste heel hard uitlachen en ten tweede de raad geven in het vervolg bij de lekkerewijventest het licht aan te laten of pas uit te doen nadat het te testen lekkere wijf zich geheel heeft uitgekleed en grondig gecontroleerd is op de uiterlijke geslachtskenmerken. Hoe zeg je eigenlijk 'Je moet hem ook niet zo maar overal insteken' in het Engels? Afijn, daar kom ik nog wel achter."

Op ons verzoek gaf de tietenmanager ook nog even aan wat volgens hem de ideale omvang van de tieten van een vrouwelijk Hooterspersoneelslid was. Daar hebben wij onderstaande foto aan te danken.

Plaatje13-01-2009 12.29 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere