Yvonne van Hertum zoekt problemen

Wij zijn bepaaldelijk geen liefhebber van kinderporno en hebben een schijthekel aan volwassen mensen die zich aan kleine kinderen vergrijpen, maar wij hebben ook iets tegen de zelfbenoemde pedofielenjaagster Yvonne van Hertum van Stopkindersex.com.Tot nog toe hebben wij nog nooit een woord aan haar gewijd, maar daar komt nu verandering in. Yvonne van Hertum heeft namelijk iets nieuws bedacht: een "online database met gegevens over (veroordeelde) pedofielen in Nederland".

Wij weten niet welke gegevens SKS (Stop Kindersex) in die database denkt te gaan opnemen, maar wij weten wel dat je met zo'n database al vrij snel in strijd met de wet bent.

Kennelijk heeft iemand Yvonne van Hertum daarvoor gewaarschuwd en heeft zij daaruit de conclusie getrokken dat dat alleen geldt als de site in Nederland gebouwd en gehost (niet van het werkwoord hossen, maar van hosten, begrijpt u wel) wordt, maar dat kon wel eens een misvatting zijn. Vooral als je duidelijk maakt dat het helemaal je eigen site is, kun je moeilijk volhouden dat de site bijvoorbeeld het werk van "een Amerikaan in Amerika" is, die in dier voege niet onder de Nederlandse wet valt en toevallig "erg begaan is met Nederland" en, nog toevalliger, beschikt over "gegevens over (veroordeelde) pedofielen in Nederland".

Op de SKS-webwerf bevindt zich op dit moment het volgende textje, onder de titel SKS Informatie:

"Zodra onze man in Amerika gereed is met alle voorbereidingen verschijnt hier de link naar de online database met gegevens over (veroordeelde) pedofielen in Nederland."

Maar voor de rechter stug volhouden dat je er nix mee te maken hebt hoor. Dat gaat zeker werken. Hahahahahaha. Sorry.

Stop Kindersex heeft niets met die database te maken. En gij gelooft dat.30-01-2009 15.33 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere