Google, de hondelulle van de week

Google is door ons uitgeroepen tot hondelulle van de week.Google is namelijk waanzinnig aan het kloten. Wij kunnen geen zoekactie meer doen of we worden bij het bekijken van de resultaten eerst geconfronteerd met de volgende kuttext:
"Waarschuwing - Deze site bezoeken kan schade toebrengen aan uw computer!
Suggestie:
  • Ga terug naar de vorige pagina en kies een ander resultaat.
  • Probeer een andere zoekopdracht om de gewenste informatie te vinden.
Of u kunt op eigen risico doorgaan naar [URL]. Ga voor meer informatie over de problemen die we hebben aangetroffen naar Google's diagnosepagina voor 'Veilig surfen' voor deze site.

Ga naar StopBadware.org voor meer informatie over hoe u zich beveiligt tegen schadelijke online software.

Als u de eigenaar van deze site bent, kunt u een verzoek indienen voor een controle van uw site met de Webmasterhulpprogramma's van Google. Raadpleeg het Helpcentrum voor webmasters voor meer informatie over het beoordelingsproces.
Advies geleverd door Google
"

Wij hadden altijd al een behoorlijke hekel aan Google en ze zijn al eens eerder de hondelulle van de week geweest, dus zo langzamerhand beginnen we een schijthekel aan die eikels te krijgen, dat begrijpt u.

Google, de hondelulle van de week31-01-2009 15.50 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere