Yvonne van Hertum heeft problemen

Yvonne van Hertum is de zelfbenoemde lelijke onsympathieke pedofielenjaagster die ongetwijfeld [Humoristisch bedoelde opmerking verwijderd op verzoek van Yvonne van Hertum, d.d. 3 juni 2010] maar dat is meer een wilde gok dan een beschuldiging, daar wij Yvonne van Hertum niet persoonlijk kennen en wij ook sterk de indruk hebben dat wij haar niet willen kennen en wij haar kinderen een andere moeder gunnen, dus als ze ze niet heeft: iedereen blij.Als ze wel kinderen heeft: sorry jongens, wij hebben met jullie te doen.

Doch dit terzijde en nu iets geheel anders. Eerder schreven wij: 'Yvonne van Hertum zoekt problemen'. De desbetreffende webzijde is inderdaad in de lucht geweest, waar wij even geen extra aandacht aan besteed hebben, in de hoop dat het wel over zou waaien, doch neen: er zijn mensen onheusch bejegend als gevolg van genoemde webzijde. Daar kregen wij dan weer lucht van, dus wij dachten: "laat ons kijken hoe die webzijde er dan wel uitziet". Maar neen: de webzijde was uit de lucht.

Zowel http://www.stopkindersex.com als http://www.stopkindersex.com/Informatie/Informatie.php levert slechts een foutmelding op. Dat zal ze leren. En nu maar hopen dat het niet aan onze compjoeters ligt en dat de lelijke mevrouw van Hertum een fors proces aan de vieze broek krijgt, waardoor zij voor jaren achter de tralies verdwijnt. Ha. Eigenrichting is mooi, maar je moet niet overdrijven.

Stop kindersex uit de lucht hahahahahaha

Tsja, dan had dat kutwijf maar niet zo dom moeten zijn

Twee keer dezelfde screenshot: de server hoeft maar één keer uit de lucht te zijn, nietwaar?10-02-2009 00.21 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere