Dutch Pedophiles Exposed door Menno Aartsen

Wij hebben geprobeerd contact op te nemen met de beheerder/hoster van Dutch Pedophiles Exposed, maar dat is nog niet gelukt, in zoverre dat hij onze mailtjes nog niet beantwoord heeft.Wij hadden even op zijn antwoord willen wachten, alvorens hier over hem te schrijven, maar zojuist zagen we dat zijn naam al genoemd wordt bij De Vrienden van Matt Hoorn, in de reactievelden bij het stukje 'TeamLeon is suspended for a violation of our Terms of Service'.

Niet alleen zijn naam, maar ook zijn adres en een paar telefoonnummers zijn daar te vinden. Wij zijn daar tegen, om dezelfde reden als wij tegen de pedofielendatabase van Yvonne van Hertum zijn. En nu niet zeggen dat hij met gelijke munt terugbetaald wordt, want zo werkt dat dus niet. Dan ben je namelijk net zo bezig als mevrouw van Hertum, die de indruk maakt te denken dat de wet alleen van toepassing is op haar tegenstanders en dat het doel de middelen heiligt, zoiets.

Maar goed, de site staat dus op naam van Menno E. Aartsen, ook bekend als Menno Aartsen. Wij vragen ons af, of hij een Amerikaans staatsburger is (in 2005 nog niet, zo te zien) en wat er met de oorspronkelijke initiatiefnemer van de database gebeurd is. Menno is dat namelijk niet. Sterker nog, hij was er op 6 februari nog niet eens bij betrokken. Iemand van 'Stop Kindersex' heeft kennelijk contact met hem opgenomen naar aanleiding van zijn reactie bij 'Namen en adressen pedofielen op internet':

"Zelfs als een Nederlandse rechter zou bevelen dat iemands naam en foto van de website worden gehaald, dan zal dat niet door een Amerikaanse rechtbank ten uitvoer worden gelegd. Het is in Amerika na een wetswijziging namelijk volledig legaal. Uit oogpunt van de veiligheid van kinderen heeft een veroordeelde pedofiel hier nooit meer recht op privacy. Mochten er problemen mee ontstaan, dan host ik de site met graagte.
Menno Aartsen, Washington, D.C. | 22:58 | 06.02.09
"
Of hij heeft zelf 'Stop Kindersex' gebeld, dat kan natuurlijk ook. Misschien kan hij het ons eens uitleggen, als hij op ons mailtje reageert.

11-02-2009 13.52 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere