Maar wie is nou in vredesnaam wie?

De virtuele wereld van het internet veroorzaakt een hoop verwarring in de non-virtuele wereld, die sommigen ook wel de echte wereld noemen.

Een gevolg hiervan is dat mensen die elkaar ook buiten de virtuele wereld kennen elkaar binnen de virtuele wereld gaan uitschelden op basis van informatie die ze buiten de virtuele wereld hebben opgedaan, met als gevolg dat degenen die beide partijen alleen uit de virtuele wereld kennen zich verbijsterd afvragen waar het allemaal over gaat.

Kon u het voorgaande nog volgen? Fijns. Dan nu het praktijkvoorbeeld dat ons op deze gedachte bracht: de zoveelste zielige poging van Stop Kindersex om zich te distantiëren van Yvonne van Hertum, die volgens ons toch echt nog steeds de drijvende kracht achter Stop Kindersex is. Wij baseren al onze kennis over Stop Kindersex op datgene wat wij er op internet en in de krant over gelezen hebben, dus we kunnen er naast zitten, maar zelfs als zij op dit moment echt 'alleen maar de woordvoerster' van Stop Kindersex is, lijkt de voortdurende ontkenning van haar bemoeienissen toch echt averechts te werken.

Maar goed, ter zake: op stopkindersex lazen wij het volgende bericht:

De bedoeling van SKS mag duidelijk zijn, pedofilie openbaar maken, laten zien hoe deze ratten te werk gaan. Dat lukt ons aardig, mede omdat we een aantal goede redacteurs erbij hebben. Echter we worden op dit moment lastig gevallen door de stalker van Yvonne. Mart H. uit Arnhem heeft besloten dat hij niks anders te doen heeft op deze mooie zondagmiddag dan de redactie van SKS maar eens per mail lastig te vallen. Wij zijn echter geen Yvonne en accepteren dit niet. Daarom deze welgemeende raad: Mart H. ga naar buiten, de zon schijnt, doe wat met je leven.

Ad Struyk"

Wat bezielt die mensen om zo'n berichtje op hun site te zetten? De meeste bezoekers van die webzijde zijn niet alleen "Mart H. uit Arnhem" niet, maar wij kunnen u zelfs garanderen dat de meeste bezoekers van de desbetreffende webwerf nog nooit van hem gehoord hebben ook.

Wij wel, maar wij zijn dan ook als zelfbenoemd nationaal webzeikerd dagelijks op internet aan het zoeken of er nog wat te zeiken valt en dan kom je zo iemand natuurlijk vanzelf tegen.

Op zich zouden wij hier echter geen stukje aan gewijd hebben, als er niet de naam Ad Struyk onder had gestaan. Die naam waren wij namelijk ook al eens tegengekomen en wel in de zin "Ad Struyk = Yvonne van Hertum!!", een bewering die overigens hier tegengesproken, maar hier herhaald wordt. Daar moet natuurlijk voor de speurneuzen van justitie wel uit te komen zijn.

Als wij zeggen dat een en ander ons mateloos intrigeert, liegen wij, maar we vinden dat gescheld over en weer geinig genoeg om er hier even melding van te maken, wat wij bij dezen gedaan denken te hebben.08-03-2009 17.21 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere