Stop Kindersex stopt, maar Yvonne van Hertum natuurlijk niet

'Het doek valt', kopt stopkindersex.com.Nu was het doek volgens ons al gevallen op het moment dat de rechter Yvonne van Hertum de opdracht gaf de link naar dutchpredators.org van haar site te verwijderen, maar het verbaast ons niet dat het nog zo lang geduurd heeft voordat ze zelf ook door had dat de toestand onhoudbaar geworden was.

Wij hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat mevrouw van Hertum tegen de klippen op is blijven doen alsof ze daadwerkelijk dacht dat iemand geloofde dat zij het niet meer voor het zeggen had bij Stop Kindersex. Wij denken echter niet dat zij zelf niet wist dat zij gewoon al die tijd Stop Kindersex was en wij denken bovendien dat Stop Kindersex gaat proberen een doorstart te maken door middel van de nieuwe stichting van mevrouw van Hertum, de Stichting Kind en Veiligheid (zie 'Steekt Yvonne van Hertum donaties in eigen zak?). Op dit moment staat de door de rechter verboden link naar dutchpredators.org in ieder geval nog luid en duidelijk op de voorpagina van stichtingkindenveiligheid.nl, dus wat dat betreft gaat mevrouw van Hertum onverdroten voort. Ze kan het gewoon niet laten, dat zal het probleem zijn.

Uit het bericht op stopkindersex.com citeren wij:

"Het doek voor SKS is gevallen. Op 31 april (sic!) trekken wij de stekker van SKS eruit. Dit is mede te danken aan de uitspraak van de rechter en aan de notoire stalker waar Yvonne al 2 jaar last van heeft. Wij mogen niet meer doorlinken naar een andere website waar veroordeelde pedoseksuelen op staan."
Eigenlijk best een beetje zielig gelul, niet? Alsof Stop Kindersex staat of valt met een link naar een site met dertig pedofielen erop. Die bovendien niet eens van Stop Kindersex is, volgens Stop Kindersex. Maar ach, mevrouw van Hertum is wel vaker gestopt, dus ook nu zal de soep wel niet zo heet gegeten worden. Als ze die link trouwens niet gauw weghaalt van haar nieuwe voorpagina, zien wij het eerstvolgende proces overigens alweer aankomen.
Deze link mag dus niet
Screenshot, detail: met de cursor zweven boven "de site" laat zien dat mevrouw van Hertum nog steeds linkt naar dutchpredators.org. Dat mag dus niet. Of toch?01-04-2009 00.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere