De Revu kan doodvallen

Naar aanleiding van 'Asociaal eist geen geld van de media ' hadden wij het onderstaande mailtje gestuurd aan van Dale, met een kopietje naar de Revu:
"L.S.,

Namens onze redacteur Stommeling Jones verzoek ik u bij dezen om de omschrijving bij het woord 'Tokkie' te veranderen. De heer Jones beschouwt zichzelf als een "keurig nette asociaal" en hij wenst "dan ook niet met de "Tokkies", de "familie Tokkie" of ander tuig geassocieerd te worden". Zijn voorstel is om de omschrijving bij het woord 'Tokkie' te wijzigen in: "geestelijk minvermogend ongelofelijk tuig".

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo
Hoofdredacteur Opinieleiders.nl
"

Wij hadden niet meteen een "dank u wel" of "hahahahahaha, wat een geweldige grap" verwacht, maar wat wij zeker niet verwacht hadden is het volgende buitengewoon onbeschofte antwoord van de Revu:
"Hallo,

SVP persberichten zenden aan persberichten@revu.nl.

redactie@revu.nl of revu@smm.nl svp verwijderen uit uw mailinglijst.

Vriendelijke groet,

Diane Beijer"

Even hebben we met de gedachte gespeeld om meteen een kort maar krachtig "val dan maar dood" terug te sturen, waarna we besloten hebben dat niet te doen, maar eerst dit stukje te schrijven en daarna de Revu van het bestaan ervan in kennis te stellen, op het adres redactie@revu.nl. En dat is dan tevens de laatste keer dat wij de Revu ooit nog iets sturen, want wat ons betreft kan de Revu lekker doodvallen.

23-04-2009 10.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere