Waren we nou maar naar Apeldoorn gegaan

StommelingJones
Op dit moment (koninginnedag, 12.30 uur) zijn er op de lullevisie beelden te zien vanuit Apeldoorn, alwaar een zwarte auto tegen de Naald gereden is.Er zijn gewonden gevallen en de festiviteiten in Apeldoorn zijn voor de rest van de dag afgelast.

Op internet wordt al gespeculeerd of dit misschien een aanslag op het 'koninklijk' huis geweest zou kunnen zien, maar gezien het feit dat de 'koninklijke' familie zich op het moment van de klap elders bevond (op een boot, meenden wij te zien) lijkt het ons dat het vermoedelijk geen aanslag is geweest en als het wel een aanslag was, was hij slecht gepland of in ieder geval slecht uitgevoerd.

Als wij hadden geweten dat het zo makkelijk zou zijn om door de afzetting heen te komen, waren wij trouwens zelf naar Apeldoorn gegaan, al was het alleen maar om een beetje te klieren of iedereen aan het schrikken te maken. Volgend jaar kunnen we het natuurlijk vergeten, want nu er veertien gewonden zijn gevallen, gaan ze voor de volgende keer vast wel wat betere veiligheidsmaatregelen nemen.

Plaatje 

TOEVOEGING: Wij hadden het verkeerd gezien: het 'koninklijk' gezelschap bevond zich niet op een rondvaartboot (wat moet je trouwens in Apeldoorn met een rondvaartboot?) maar op een bus zonder dak, die net de hoek om moest komen. Dat maakt het iets logischer om te denken dat het misschien toch een aanslag was, maar wij blijven bij onze mening dat het dan geen beste was. En nu gaan we naar de Vrijmarkt, want door een verkeersongeluk of een aanslag hebben wij nog nooit onze dag laten bederven, dus vandaag ook niet.30-04-2009 12.28 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere