Tamelijk waardeloos: emailfinder.com

Met genoegen volgen wij de vete tussen de webzijde Overvonne en zelfbenoemd pedojaagster Yvonne van Hertum, bekend van onder andere stopkindersex.com, dutchpredatorsonline.org en dutchpedophilesexposed.org, om maar eens een paar dwarsstraten te noemen.

Wij gaan op dit moment even niet verder op genoemde vete in, al was het maar omdat die nog wel even doorsuddert, want het gaat ons om iets anders, en wel het volgende: Overvonne zit Yvonne van Hertum en stopkindersex.com een beetje te stangen met vragen omtrent een vermoedelijk niet bestaande Mark Hartman, zogenaamd de eigenaar van Dutchpedophilesexposed.org, dachten wij. En nu komt het: in dat kader heeft Overvonne gebruik gemaakt van een dienst die Email Finder heet. Dat leek ons wel handig, zo'n dienst, maar helaas bleek hij tamelijk waardeloos.

Toen wij ons eigen emailadres (cptiglo@opinieleiders.nl) opzochten, kregen wij namelijk de mededeling dat wij ons in het Verenigd Koninkrijk bevonden, terwijl wij zeker weten dat wij daar op dat moment niet waren. Een ander door ons uitgeprobeerd epostadres leverde slechts de onjuiste mededeling op dat het adres niet bestond. Op het eerste gezicht lijkt Email Finder dus tamelijk waardeloos. Toen ons, nadat wij op 'continue' geklikt hadden, dan ook een voorstel tot betaling gedaan werd, hebben wij het desbetreffende venster maar gesloten, aangezien wij ons niet konden voorstellen dat wij waar voor ons geld zouden krijgen. Aan het uithangbord herkent men de winkel, per slot van rekening. Of zoiets.

Plaatje27-05-2009 11.12 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere