Een minister met een Limburgs accent? Opheffen, die staatsomroep

Stommeling Jones op zijn ploffietsje
Door omstandigheden zagen wij vanavond toevallig een stukje van het staatsjournaal en wij hebben ons kostelijk geamuseerd.Eerst zagen wij dat wij voortaan een elektrische auto moeten gaan aanschaffen, maar dat werd verkondigd door een minister met een Limburgs accent, dus zoiets neem je meteen al niet serieus.

Vervolgens moesten wij nog harder lachen, want het kabinet schijnt te denken dat Nederland de Olympische Spelen van 2028 moet gaan organiseren, wat niet alleen een beroerd idee is, maar ook door het IOC van ganscher harte zal worden weggelachen. Dat men het levende lijk Erica Terpstra, het vleesgeworden bewijs voor de stelling dat dik zijn er gezonder uitziet dan bijna dood zijn, voor de camera liet opdraven, droeg alleen bij aan de algemene hilariteit ter redactie.

Het staatsjournaal werd afgesloten met een stukje over Michael Jackson, het doodgeworden bewijs voor de stelling dat doodgaan goed is voor je imago, waaraan een loterijtje verbonden scheen te zijn, maar toen moesten we al zo hard lachen dat we pas weer iets verstonden toen Gerrit Hiemstra zei: "mocht u nog wat neerslag hebben, dan zal dat niet veel voorstellen". En toe schoten we weer in een lachstuip en wisten we weer waarom we nooit naar het staatsjournaal kijken.

Het staatsjournaal: het beeldgeworden bewijs voor de stelling dat de staatsomroep onmiddellijk dient te worden opgeheven.03-07-2009 20.16 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere