Powergroup.tk uit de lucht gehaald

U had waarschijnlijk nog nooit van de site Powergroup.tk gehoord en nu is het feitelijk te laat.Toen wij gisteren even in het gastenboek van Stopkindersex.com keken, zagen wij daar een reactie staan, waarin werd verwezen naar powergroup.tk. Nieuwsgierig als wij zijn, hebben we even een kijkje genomen en daar werden we niet vrolijk van. We zijn niet verder gekomen dan de voorpagina en daar stond onder andere:
"Tevens zetten wij de gesprekken met e-mail adressen online en zullen wij divers nieuws op de site gaan zetten. Tevens gaan wij corrupte politie/justitie online zetten. Meer info volgt binnenkort hierover."
Inmiddels is de site uit de lucht, dus er heeft iemand ingegrepen. Mooi zo. Al die zwartmakerij op internet, daar heb je geen moer aan. Het eerdergenoemde gastenboek van Stopkindersex lijkt ons trouwens ook niet geheel in orde, maar dat staat er nog wel.

07-07-2009 19.28 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere