Hoe word ik geheelonthouder?

Van sommige zoekacties is niet duidelijk wat de zoeker ermee zoekt, maar van deze ontgaat vooral het waarom ons: [hoe word ik geheelonthouder].Het antwoord ligt dan weer wel voor de hand: door geen alcohol te drinken.

Overigens kwam deze zoeker terecht bij het stukje 'Geheelonthouder wordt de LUL' van Stommeling Jones. Mocht deze zoekende het antwoord op zijn vraag nog vinden, dan weet hij wat hem te wachten zou kunnen staan:

"Het lijkt ons dan ook een goede zaak dat iedere vriendenclub die het op een zuipen denkt te gaan zetten en zich per auto verplaatst van te voren een geheelonthouder opscharrelt, die er dus sowieso niet bijhoort. Genoemde geheelonthouder is dan de 'LUL' (Lekker Uitgeslapen Limonadedrinker) en hoeft zich, in tegenstelling tot de 'BOB' niet opgelaten of buitengesloten te voelen omdat hij niet mee kan hijsen, want dat doet hij toch al nooit, dus hij is het gewend. Iedereen blij, derhalve."


02-08-2009 13.52 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere