Voetbal, sex en Katja Schuurman

Volgens een lijstje dat ik op internet aantrof, was het woord "voetbal" in juni het meest gezochte woord bij Google Nederland. Ik heb het voor de aardigheid eens ingetikt, en kreeg1.160.000 treffers (in 0,17 seconden). Omdat ik wetenschappelijk ben ingesteld, heb ik ook even gezocht op "sex". Dat leverde 168.000.000 treffers op, in 0,12 seconden. Waar komt dat tijdsverschil vandaan? En wat heb ik bovendien aan die kennis? Als het nou nog een prognose was, dan kon je even nadenken of je misschien tijdens zo'n zoekactie koffie ging zetten, het gras ging maaien of een solozeiltocht om de wereld ging maken, afhankelijk van de verwachte duur.

Hoe lang zou je erover doen om 168.000.000 treffers door te ploegen? Te lang, schat ik. Zaak dus om gerichter te zoeken. De combinatie van de woorden "voetbal" en "sex" brengt het aantal treffers terug tot 56.000. Katja Schuurman stond op de tiende plaats van het eerder genoemde lijstje. Zoeken op "Katja Schuurman" levert 81.000 treffers op. De combinatie "voetbal", "sex" en "Katja Schuurman" levert ook nog een paar honderd treffers op, maar hoeveel precies, ben ik vergeten te noteren.

Ik werd namelijk afgeleid door een typefout, die het woord "voetbalsex" opleverde. Dat gaf nog een hoop treffers te zien ook. Wat is voetbalsex? Ik heb geen flauw idee. Mensen gebruiken soms de gekste hulpmiddelen. Zou voetbalsex een vorm van sex zijn waarbij men attributen uit de voetballerij gebruikt, zoals er ook mensen schijnen te zijn die heel geil worden van het gebruik van handboeien? Haalt men de voetbalsexattributen in de sexsupermarkt of bij de gewone sportzaak? Krijgt het begrip "ballenpompje" nu plots een heel andere inhoud? Moet voetbalsex plaatsvinden op een grasmat, of mag het ook gewoon in bed?

Ik vraag mij trouwens af, hoeveel treffers ik gekregen zou hebben als ik "seks" had ingevoerd, zoals die idioten van het groene boekje het willen. En dan moet ik ook "voetbalseks" eens gaan opzoeken. Maar nu ga ik een kopje koffie drinken.12-09-2004 18.05 | Door: Arnold Kuijk

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere