Hondelulle

Cpt. Iglo'smandolinebanjo
Wij hebben reeds een paar keer mensen benoemd tot "Hondelulle van de week". Daar hoort een muziekje bij, dat (op 23 maart 2005, kan ook iets eerder geweest zijn) in elkaar gepletterd is door onze vaste columnist. Tot nog toe verwezen wij steeds naar zijn thuispagina, maar in overleg hebben we nu besloten het muziekje op onze server te zetten, aangezien hij er verder eigenlijk nix mee doet. Hieronder volgt de text die hij er graag bij wil hebben en die wij dan ook van ganscher harte plaatsen.

Hondelulle

Sommige personen zijn in één woord samen te vatten. In het nummer Hondelulle heb ik dat gedaan, maar ik ben wel zo vrij geweest het woord een paar keer te herhalen en er een muziekje bij te doen. Uiteindelijk is het zes minuten en vijfenvijftig seconden lang geworden. 

Arnold Kuijk25-11-2005 14.43 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere