De Heus verdonkeremaant kritiek

De hondelulle van De Heus
Eerder deze week hebben wij gewezen op de hinderlijke hondelulle van Smijteentaart.nl. Het spelletje dat gebruikt wordt om epostadressen mee te achterhalen en u vervolgens te kunnen volspammen (of volspemmen, zoals sommige mensen zeggen), is afkomstig van het bedrijf 'de Heus Multi Response Media'. Dit bedrijf heeft een webzijde, waar men uitroept: Virale game "Smijt een taart" ongekend populair!.

Omdat wij nooit te beroerd zijn onjuiste informatie te corrigeren en anderen op hun misvattingen te wijzen, heeft uw captain de moeite genomen de firma De Heus in het desbetreffende reactieveld mede te delen wat wij ervan vonden en te verwijzen naar ons eigen log. Hij had zich die moeite kunnen besparen, want de firma De Heus heeft de reactie verwijderd. En dat noemt zich 'Multi Response'.

De reactie van uw captain
[TOEVOEGING] Uw captain zou uw captain niet zijn als hij de firma De Heus niet even op de hoogte had gesteld van het bestaan van dit stukje. Daarbij viel op dat hun klokje nog op zomertijd staat, of dat hun server zich in een andere tijdzone bevindt dan de onze. Hier was het 16.42 uur toen uw captain zijn reactie plaatste:

"Gaarne wijs ik u op De Heus verdonkeremaant kritiek, hoewel ik niet de illusie heb dat mijn reactie niet verwijderd gaat worden."30-11-2005 16.38 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere