Steekt Arend-Jan Boekestijn zijn eigen loftrompet?

een televisietoestel
Naar aanleiding van Stommeling Jones' bijdrage Een historicus moet zich met het verleden bezighouden heeft uw captain de heer Arend-Jan Boekestijn het volgende eposteltje gestuurd:
"U wordt genoemd

Zie 'Een historicus moet zich met het verleden bezighouden'

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

De heer Boekestijn heeft hier niet op gereageerd. Wel reageerde Petra Burema, als volgt:
"Ik volg bij Boekestijn college in Utrecht. Hij is de beste docent die daar rondloopt. Waarom zouden historici niet mogen meepraten over het heden. De enige manier om te praten over het heden is reflectie over het verleden."
"Kom", dachten wij, "laat ons de heer Boekestijn hieromtrent informeren". Wij hebben hem toen een nieuw eposteltje gestuurd, met als onderwerp 'U heeft een fan'. Ook op deze mededeling heeft de heer Boekestijn nog niet gereageerd.

Pas later beseften wij dat genoemde 'fan', Petra Burema, volgens onze statistieken bij het desbetreffende stukje terecht was gekomen vanuit Outlook Express. Helaas hadden wij het desbetreffende bestand inmiddels al weggegooid, dus we kunnen nix bewijzen, maar als Petra Burema inderdaad vanuit een skakel in een eposteltje (of een link in een mailtje, zoals sommige mensen zeggen) naar het stukje toe is gegaan, is dat uiterst merkwaardig. Wij hebben namelijk alleen de heer Boekestijn een eposteltje met zo'n skakel doen toekomen.

Er zijn nu een paar mogelijkheden:

Wij zullen de heer Boekestijn een eposteltje sturen met de vraag of hij misschien enig licht op deze zaak kan werpen. Die man is deskundig op alle gebied, dus dat lukt vast wel.

02-12-2005 13.22 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere