Oude CD’s, CD-ROMs en DVD’s nog nuttig

StommelingJones

Wij gebruiken hier sinds jaar en dag onze oude CD’s, CD-ROMs en DVD’s als onderzetter. Weliswaar absorberen ze voor geen meter, dus wat dat betreft hadden we beter bierviltjes kunnen nemen, maar daar staat tegenover dat ze mooi glimmen, plus dat je bij allerhande computertijdschriften gratis aanvullingen voor je voorraad krijgt, zodat je vuil geworden exemplaren niet hoeft schoon te maken en meteen weg kunt gooien.

Nu wij bezig zijn een winkel op te zetten (ondanks het ongeloof van uw en onze captain) voor deze webzijde hebben wij een nieuw nut voor eerder genoemde beeldgeluideninformatiedragers (of beeld-, geluid- en informatiedragers, zoals sommige mensen zeggen) ontdekt: je kunt ze als bladwijzer gebruiken. Of boekenlegger. Of hoe heet zoiets. Wij kwamen hierop toen wij het dochtertje van onze stagiaire moesten helpen met ‘Der Kunterbunte Ottokar’ omdat er een te dikke knoop in het blauwe touwtje zat, zodat ze het blauwe houtje er niet af kon krijgen, terwijl dat wel de bedoeling was, daar ze blauw had gegooid met de bijgeleverde dobbelsteen, maar we dwalen af.

Wij waren net op bladzijde 10 in de ‘Introduction’ van ‘PHP and MySQL Web Development’ (Luke Welling en Laura Thomson, Fourth Edition, Addison Wesley, ISBN-13 978-0-672-32916-6, ISBN-10 0-672-32916-6) en toen wij terugkwamen, zagen wij dat wij kennelijk gedachteloos een van onze onderzetters (‘De Atlas van Europa’) tussen de pagina’s hadden gestopt. Zodoende dat we dat dus weten, van die bladwijzers. Onze beste ideeën hebben wij trouwens op de WC, maar dat is een heel ander verhaal.

3-12-2010 13.02 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Boeken, Computerij

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties