Opgewaardeerd: Being John Malkovich

Omdat ik hem cadeau gekregen had van een goede vriend, was ik verplicht ‘Being John Malkovich’ nog een keer te bekijken. Als gevolg daarvan heb ik hem op mijn filmpagina opgewaardeerd van de Kutfilms naar de Rare films. Nu staat daar dus de volgende text:

Being John Malkovich

Deze film stond eerst bij de ‘Kutfilms’, met de volgende text:

Eerst denk je nog dat het een origineel idee is, maar gaandeweg merk je dat het toch vooral heel erg nutteloze flauwekul is. De grappen zijn dun gezaaid. Misschien was het ook niet als lachfilm bedoeld, maar als wat dan wel? John Malkovich doet zelf mee en daar wordt de film zelfs beter van. Hoe is het mogelijk.

Bij tweede beschouwing bleek dat er wel degelijk genoeg te lachen viel, dus dat ik de eerste keer vermoedelijk een chagrijnige bui heb gehad, of een grotere hekel aan John Malkovich dan tegenwoordig. Een goede film is het nog steeds niet en hij is te raar om onder de leuke films te zetten. Een rare film dus. Maar wel een leuke rare film. Als je in een goeie bui bent dus.

Nu moet ik ‘Delicatessen’ om dezelfde reden ook nog een keer gaan bekijken. Ik hik er tegenaan, maar wat moet, dat moet. Misschien dan eerst maar een extreem goede bui afwachten, om mee te beginnen.

21-05-2011 13.47 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Film

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties