Afgewaardeerd: Borat

Toen ik nog eens nadacht over de film ‘Borat’ kwam ik tot de conclusie dat het weliswaar een ontzettend leuke film is, maar dat ik hem in eerste instantie had overgewaardeerd door hem op mijn filmpagina bij de ‘Geweldige films’ te zetten. Daarom heb ik hem verplaatst en nu staat hij bij de ‘Leuke films’, als volgt:

Borat

Deze film stond eerst bij de ‘Geweldige films’, met de volgende tekst:

Borat gaat in opdracht van het Kazachstaanse ministerie van cultuur een onderzoek doen in de Verenigde Staten. Hij is als de dood voor joden, gaat een cursus etiquette volgen en wordt het slachtoffer van vele culturele misverstanden. Zijn optreden bij de rodeo leidt tot verbazing, om het voorzichtig te zeggen. In Kazachstan was men eerst niet zo blij met deze film, maar later wel, want toen had iemand hem kennelijk bekeken en had men begrepen dat niet Kazachstan maar Amerika hier op de hak genomen wordt. "Where do I put this?"

De eerste keer lachte ik mij bij een paar scènes zelfs tranen in de ogen, maar bij de tweede maal was de verrassing er af. Bij tweede beschouwing bleek wel dat er nog steeds genoeg te lachen viel en het blijft dan ook een leuke film.

31-08-2011 20.15 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Film

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties