The Men Who Stare at Goats

Toegevoegd aan de filmpagina, bij de ‘Goede films’:

The Men Who Stare at Goats

Wat Stephen Root niet kan met een hamster heeft George Clooney wel met een geit gedaan. Om door de muur te lopen blijk je het best een deur te kunnen gebruiken. Of toch niet?
“Don’t shoot. I’m a journalist.”

1-09-2011 19.18 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Film

Er heeft iemand gereageerd op “The Men Who Stare at Goats”

  1. smurf says:

    Nou….George Clooney mag de hele dag naar mij komen staren…..maar dan doe ik wel eerst even mijn geitenpakje aan. Dat pakje heb ik nog uit de tijd dat ik meedeed aan de amateurvertolking van “De wolf en de 7 geitjes”…..voordat iemand een andere en geheel ongefundeerde conclusie trekt. Ik was het derde geitje van rechts….ach ja…..toen was het leven nog mooi……


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties