Vitesse moet per direct uit de competitie genomen worden

stommelingjones4Nu Jordania gezegd heeft wat iedereen allang wist, of dacht te weten, namelijk dat Chelsea bij Vitesse de dienst uitmaakt, zit er voor de KNVB maar een ding op. Vitesse moet, hangende het onderzoek, per direct uit de competitie worden genomen. Alle uitslagen van Vitesse van dit seizoen worden nietig verklaard en de club degradeert naar de Eerste Divisie (of die nou zo heet of niet).

En nu niet aankomen met lulverhalen dat iedereen onschuldig is tot het tegendeel is bewezen, want zo werkt het in het strafrecht en daar gaat de KNVB niet over. De KNVB gaat over het voetbal bij de KNVB en zelfs als blijkt dat Jordania uit zijn nek kletste, zijn de strafmaatregelen nog steeds te billijken, want Vitesse heeft in ieder geval het voetbal in diskrediet gebracht en er staat vast wel ergens in de statuten van de KNVB dat dat niet mag.

2-04-2014 13.23 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Juridisch, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.12 RSS-feed/RSS-feed reacties