Afellay moet voor het leven geschorst worden

Stommeling Jones

Wij hebben Afellay onderhand vaak genoeg gewaarschuwd, dachten wij zo, maar uit wat hij vandaag weer allemaal flikte bleek ons duidelijk dat dit over het paard getilde stuk tuig onverbeterlijk is en dat er dus maar een ding op zit: schorsen voor het leven. Deze vuile tyfushond is nog erger dan de gemeenste domme vuile schopperd tot nog toe, Edgar Davids. Bij Davids kon je er nog van uitgaan dat hij verminderd toerekeningsvatbaar was, maar die lul van een Afellay doet het allemaal berekend en berekenend. Weg ermee, zeggen wij. Met onmiddellijke ingang schorsen voor het leven.

14-03-2010 20.11 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Televisie, Voetbal

Er zijn 3 reacties op “Afellay moet voor het leven geschorst worden”

  1. […] terecht verwijderd had, maar nu is het volgens mij nog erger: ik had een link gepost naar ‘Afellay moet voor het leven geschorst worden‘ en die hebben ze nu ook weggehaald. Toen heb ik mijn profiel maar aangepast en dat luidt nu: […]

  2. […] geschorst voor zijn wangedrag tegen Ajax, waarmee hij akelig goed wegkomt, gezien het feit dat hij voor het leven geschorst zou moeten […]

  3. […] omdat wij hem niet mogen. Zijn mentaliteit doet ons te veel aan Edgar Davids denken (zie ‘Afellay moet voor het leven geschorst worden‘) en wij kunnen ons niet herinneren hem in het Nederlands elftal ooit goed te hebben zien […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2017 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.11 RSS-feed/RSS-feed reacties