CoreISP Corporation is een klungel

Zoals u misschien niet weet is ‘CoreISP Corporation’ de veel te dure naam voor een vermoedelijk strafbaar semiongeletterd domeinwederverkopertje. Wij zouden er vermoedelijk nooit van gehoord hebben als ‘CoreISP Corporation’ niet de webruimteverschaffer was geweest van bijvoorbeeld de Rotterdamse kattenblerghster. En wij zouden er ook geen aandacht meer aan besteed hebben als de desbetreffende megalomane MBOwer niet aan het klungelen geslagen was. En zo te zien istie dat wel. De sukkel. Gisteren gingen er behalve yvonnevanhertum.com en stopkinderseks.com nog een paar webzijden uit de lucht, die gemeen hadden dat ze te gast waren bij de internationaal vermaarde CoreISP Corporation. Vandaag waren ze nog steeds niet terug, hoewel een aantal yvonnevanhertumwatchers (je moet maar nix beters te doen hebben) ze rond middernacht vanochtend even gesignaleerd beweren te hebben.

Op Coreisp.net valt nu het volgende te lezen:

Wegens een grote storing in het datacenter zijn 2 van onze clusters tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Er wordt samen met het datacenter gewerkt aan een oplossing.
Geschat wordt dat dit nog de rest van de dag in beslag zal nemen.

En raai eens wat: “Er wordt samen met het datacenter gewerkt aan een oplossing” betekent in werkelijkheid “Ik probeer wanhopig de eigenlijke webgastheer te bereiken, om ze te vertellen dat ik mijn rekeningen eerlijk waar heus wel ga betalen, ook al ben ik maar een armlastige zielepoot”, of woorden van gelijke strekking. Oftewel: wij zouden oprecht verbaasd zijn als de hele boel voor morgenmiddag 17.00 uur weer draait, daar bij de ‘CoreISP Corporation’.

CoreISP Corporation: een grote naam voor een Zeeuwse klungel, denken wij

Zou de CoreISP Corporation eigenlijk wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel? En als het onder die naam is, is het dan niet strafbaar, wegens misleiding?

23-04-2010 20.48 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “CoreISP Corporation is een klungel”

  1. […] zo gek lang geleden schreven wij: “Wij zouden oprecht verbaasd zijn als de hele boel voor morgenmiddag 17.00 uur weer draait, […]

  2. […] CoreISP Corporation is een klungel […]

  3. CoreISP says:

    […] GEDACHTE: Toen wij na het schrijven van dit stukje wat zaten te koekelen, stootten wij op ‘CoreISP Corporation is een klungel‘. Dat bleken wij zelf geschreven te hebben. Geinig, […]

  4. […] Een serieuze provider kan zich natuurlijk niet veroorloven naam te maken met lasterensmaadwebzijden, dus met een beetje geluk komen Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com voorlopig niet meer terug omdat Yvonne van Hertum geen nieuwe webruimteverschaffer heeft kunnen vinden. Dat zou leuk zijn. Wat natuurlijk ook kan, is dat Liroy bezig is genoemde webzijden te verplaatsen en daarbij een foutje, of een paar foutjes gemaakt heeft, want klungelen kan hij wel. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties