No Country For Old Men

Toegevoegd aan de filmpagina, bij de ‘Films die misschien wel goed zijn, maar waar iets lijkt te missen’:

No Country For Old Men

Zit heel dicht tegen de goeie films aan. Maar haalt het net niet. Of misschien wel helemaal niet, achteraf. Te veel zinloos bloed in het begin. En in het midden. Aan het eind trouwens ook. Suggereert een goed verhaal, maar heeft het net niet. Of helemaal niet. Van begin tot eind gespannen gekeken. En me uiteindelijk een beetje bekocht gevoeld. Of toch niet. Niet heel erg. Zou het dan toch een goede film zijn? Of toch niet? "And then I woke up."

21-08-2010 13.45 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Film

Er zijn 2 reacties op “No Country For Old Men”

  1. Filmpagina says:

    […] No Country For Old Men […]

  2. […] No Country For Old Men was vanavond op Duitsland. Naar aanleiding daarvan heb ik de film op mijn Filmpagina gedegradeerd naar de Kutfilms. Niet omdat ik hem nog een keer bekeken heb, maar wel omdat ik geen enkele zin bleek te hebben hem nog een keer te bekijken. Dan weet je dat er iets niet deugt, om het voorzichtig te zeggen. Vandaar dat de text op de filmpagina nu als volgt luidt: “Heel lang denk je dat je naar een goede film zit te kijken. En dan is hij afgelopen. Gewoon, zomaar. Te veel zinloos bloed in het begin. En in het midden. Aan het eind trouwens ook. Suggereert een goed verhaal, maar heeft het niet. Van begin tot eind gespannen gekeken. En me uiteindelijk ontzettend bekocht gevoeld. Ongelofelijk zonde van je tijd en daarmee een ontzettende kutfilm. Daar. "And then I woke up."“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2018 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.13 RSS-feed/RSS-feed reacties