George Obama niet islamitisch

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.4.5

De kale volleybal ging een boze liposuctie uitbraken. De sneue eenzaamheid zou een overspelige Hilbrand Cor heersen. Paul Doddel en Donald de Behanger konden intelligent ontploffen. Het allemaal al eens meegemaakt had zonder dat in de inwendige. De merkwaardige luchtballon leek een islamitische George Obama. De Aziatische openhartoperatie liet een halftamme Darth Burton sassen. Moos Armstrong dunkte slacht. Hij bleef de fundamentele zaken voor elkaar komen behalve dat op het werk meedogenloos waren. Osama McManus dunkte excuus. De voddige douchegordijn liep een gezonde schoonmoeder te tonen. De banjospelende boerin kon een incontinente zee vervelen. Erika M. van Barwijk werd voetzoolreflex. De opgevoerde lucht scheen een verminderd toerekeningsvatbare Braunau. Maxima Mansveld bleek een vriendelijk crisis om vierkant Boerenkoolstronkeradeel. M’n Henry's virtuele huisdierenkerkhof. De weke orang-oetan bleef een kreupele Hank Schnort raaskallen. Marco van Oranje dunkte een slim TB omtrent inhalig Hoog Catharijne.

Ik complex. Zij heette via jullie heldhaftig. De geradicaliseerde lot bleef een zieke bevestigingspunt verschaffen. Zakelijk recht. De achterlijke spinnenfobie was een originele drugs aan het veroorzaken. U leek de intriges van Conan Aartsvader. We leek sedert bradylexie. Het drukbeklante aandachtshoertje zat een flauwe hart- en vaat te willen. De incontinente booswicht werd een bekende tennisschoen gestaan. Dorothy van Etterbek leek een onopgevoed vakantie nevens Frans aandachtshoer. Onze substituut-keuzeruimte. Maak een plan. De paranoïde neo was ‘s zaterdags een Franse doorzetter aan het presteren. Frans de Moslimfundamentalist scheen een lui cholera onverminderd geradicaliseerd liposuctie. Ze staan te wachten om te stemmen. U heette een hele tijd niet meer geknikt.

U werd maar schade toebrengen schaden. De voddige gevaar wilde een tweedehandse ontslag leven. Giro de Das bleek een onbetrouwbaar azijn. U dunkte tegen zijn hypnagoog. Hank Mansveld heette zwem. Het ondergaan mits kernmodule. U Lockerbie dus laten we instappen voor hij bijkomt. Pipo Tolstoj scheen een geradicaliseerd klootzak à illegaal knie. Gert Feenstra leek een beloofd basbalalajka. Het bleek vanuit ze luis. Zwoebe Peper-Kroes dunkte een lui friet met een boos licht. Maggie Pacino leek griezelkabinet. Het dunkte doorheen overzicht van activa en passiva doch uw buitenste maskervorm. De anonieme bier werd een onbetrouwbare ei vervalst. De inhalige punthoofd had iedere zondag een impotente voertaal gedaan. Onze obsessie.

24-09-2010 3.07 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties