Gregor Hakkenberg

Gregor Hakkenberg is in zijn gelijkhebberige wiek geschoten. Wij hadden deze lul de behanger namelijk op voorhand opgenomen in ons spamfilter, ervan uitgaand dat hij op ons stukje zou gaan reageren met een gelijkhebberig lulverhaal waaruit zou moeten blijken dat wij fout waren en hij goed. Nadat wij zijn lulverhaal daadwerkelijk in de prullenbak aangetroffen hadden, hebben wij hem ook maar een ipban (of ip-ban, zoals sommige mensen zeggen) gegeven, om te pesten.

En nu is hij boos geworden. Op een van zijn vele webzijden schrijft hij eerst:

Prima stuk, goed beargumenteerd, al ben je soms wat kort door de bocht. Alleen die scheldwoorden, waar is dat nu toch voor nodig. Flauwe wooordgrappen maken op iemands naam (Zakkendwerg, haha, hilarisch, hoe kom je er op!) maakt je betoog niet bepaald overtuigender.
Oktober 12, 2010 @ 02:18 · Link to comment
Krek. • (www)

Dat was duidelijk voordat tot genoemde geestelijke takkedwerg doorgedrongen was dat wij hem uitsluitend van het bestaan van ons stukje ‘Gregor Hakkenberg heeft een gaatje in zijn hoofd’ op de hoogte hadden gesteld om hem op die manier te laten weten dat wij hem een lul vonden. Nadat hij vervolgens gemerkt had dat hij er niet doorkwam, heeft hij het volgende commentaar toegevoegd:

@Cpt. Iglo De link naar je artikel heb ik maar weggehaald. Zo lang je mij met een IP-ban van je site weert zodat ik onder jouw artikel iet kan reageren, kan ik je niet serieus nemen.

Ook dat is overigens typisch Nieuwe Hufter-gedrag. Iemand van iets beschuldigen, of iemand beledigen, en als deze dan protesteert en om een eerlijke discussie vraagt, hem afdoen als ‘zeur’ en blocken.
Oktober 12, 2010 @ 09:18 · Link to comment
Krek. • (www)

Met “iet kan reageren” zal hij wel ‘niet kan reageren’ bedoelen. Welnu: wij zijn zeer onder de indruk, maar niet heus. Zeiksnor Takkedwerg neemt ons niet serieus omdat we niet naar hem willen luisteren. En hij heeft de link weggehaald. Wat hij trouwens verkeerd, of helemaal niet begrepen heeft: wij hebben helemaal geen behoefte aan zijn reacties of een discussie met hem, daar ons stukje slechts gezien dient te worden als een reactie op zijn wangedrag. Iedere rechtvaardiging van dat wangedrag kan hij wat ons betreft lekker in zijn reet steken. Waarvan akte.

Dat zal Zeiksnor Takkedwerg ook wel weer niet goed vinden

12-10-2010 21.05 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Reacties

Er zijn 6 reacties op “Gregor Hakkenberg”

 1. Ruud Harmsen says:

  Gregor Hakkenberg:
  ===
  “@Cpt. Iglo De link naar je artikel heb ik maar weggehaald. Zo lang je mij met een IP-ban van je site weert zodat ik onder jouw artikel iet kan reageren, kan ik je niet serieus nemen.
  /===

  Terecht. Hoor en wederhoor. Bij voorbaat bannen is laf. Schrijf dan niks. Dit is niks anders dan zinloos getreiter.

 2. Ruud Harmsen says:

  > wij hebben helemaal geen behoefte aan zijn reacties of een discussie met hem

  Dat zeg ik: schrijf dan niks. Wie kaatst moet de bal verwachten, kent u die uitdrukking?

 3. Ruud Harmsen says:

  En dan ook nog WEL op andersmans site zitten reageren. Slaat nergens op.

  Nee, kepten iegloo, dit keer heeft u gewoon eens helemaal ongelijk. Zo is dat nou eenmaal.

 4. Marcel says:

  Kepten Iegloo heeft helemaal gelijk. Deze mislukte losert van een Zakkenberg besteedt veels te veel tijd aan het stalken van verschillende mensen, waaronder B.Brussen.

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

  GET A LIFE, LOSER!

 5. […] hoe is die eikel eigenlijk in ons ons RSS-lezertje verzeild geraakt? Welnu: Krek is eigenlijk Gregor Hakkenberg, die bij ons voor het eerst ter sprake is geweest als zelfbenoemd stalker van Bert Brussen. Hoe zou […]

 6. […] we in ‘Gregor Hakkenberg heeft een gaatje in zijn hoofd‘ en ‘Gregor Hakkenberg‘ al voldoende duidelijk gemaakt dachten te hebben hoe wij over deze geestelijk minvermogende […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties