Tips voor Stan van Houcke

Zoals u inmiddels misschien weet heeft ene Stan van Houcke onze doctorandus boos gemaakt. Als gevolg hiervan heeft uw en onze captain iedereen hier, met uitzondering van het dochtertje van onze stagiaire, vriendelijk doch beleefd verzocht de komende tijd wat extra aandacht aan deze Stan van Houcke te besteden. Wij vinden dat jammer, want meneer van Houcke is volgens ons geen aandacht waard.

Maar goed, wat moet dat moet, dus daar gaan we: op de verschillende webzijden die de heer van Houcke erop nahoudt menen wij gezien te hebben dat hij behalve vermoedelijk antisemitisch ook heel erg antikapitalistisch alsmede antiverenigdestatisch of antiamerikaans is. Dat lijkt ons bij hem onvermijdelijk tot nogal schizofrene toestanden te moeten leiden. Wij zeggen dit naar aanleiding van het feit dat onze internettoezichthouder ons heeft medegedeeld dat meneer van Houcke onze webzijde tot nog toe verscheidene keren bezocht heeft met behulp van een Apple computer met Mac OS X en Safari 5.0. Verder blogt de heer van Houcke bij Blogspot.com, dat rechtstreex onder de kapitalisten van Google valt.

Wij hebben een tip voor meneer van Houcke: voor uw gemoedsrust is het beter als u zichzelf niet langer van collaboratie hoeft te beschuldigen en overgaat op andere producten. Als u zich niet kunt veroorloven uw amerikaansgrootkapitalistische Apple computer in te ruilen voor een nietamerikaans apparaat, kunt u in ieder geval een ander besturingssysteem kiezen. Mocht u nog zo’n oude Mac met PPC hebben, dan kunt u bijvoorbeeld proberen of u de Ubuntuversie voor de PPC nog ergens kunt vinden. Weliswaar is Canonical opgericht door een Zuid-Afrikaan, maar zelfs in uw kringen is Zuid-Afrika al een paar jaar niet meer fout (heeft u uw ‘Free Nelson Mandela’ buttons al weggegooid?), dus dat hindert niet.

Als u een moderne Mac met een intelchip (Intel, zeer kapitalistisch verenigdestatisch, maar dat wist u natuurlijk al) heeft, kunt u een nog betere keuze maken: naar verluidt heeft Noord-Korea een eigen Linuxdistributie ontwikkeld. Wat wil een mens nog meer.

Wij zullen onze grote aap vragen goed op te letten of hij u nog voorbij ziet komen en dan met name notie te nemen van browser en besturingssysteem. En omdat u hem misschien niet kent is hier nog maar eens de foto van eerdergenoemde grote aap.

Geen banaan verdiend, wel met zijn foto op internet

Onze grote aap, die je niet op straat wilt tegenkomen. Vooral niet als hij boos is.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

24-11-2010 20.49 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij, IP-vanger en aanverwant, Stan van Houcke

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties