NUjij.nl

NUjij.nl is hier nooit zo populair geweest, zoals u zou kunnen zien als u de stukjes in de categorie NUjij.nl zou doorlezen, maar waarschijnlijk gelooft u ons zo ook wel. Vandaag maakt Barracuda duidelijk dat NUjij.nl op sterven na dood is. In ‘NuOVER‘ schrijft Barracuda onder andere:

De NuNIET knop is er nog, maar de redactie lijkt zich de laatste tijd steeds meer met de inhoud te bemoeien door de toegang tot complete domeinen (waaronder Blogspot) te blokkeren. Op die manier ben je wellicht op voorhand van overlast af, maar het resultaat laat zich raden: wat vroeger tot wel eens tot polemische hoogstandjes leidde, is onderhand een volstrekt dooie boel geworden. Dor, duf, geestdodend en futloos.

[…]

Spam opruimen en het zoveelste Demmink-bericht weghalen, soit, maar wie het aantal bronnen beperkt tot een dun straaltje ANP-berichten en een enkele alternatieve nieuwsbron heeft echt niks begrepen van sociaal nieuws. Dat is vergelijkbaar met een peuter in een zandbak zetten en hem de schep en de emmer te ontnemen.

Opinieleiders.nl was trouwens al een hele tijd geblokkeerd: zie ‘NUjij.nl verdedigt zich, zo’n beetje‘. Wij zijn het overigens niet eens met het door Barracuda voorgestelde alternatief, Facebook, want wij hebben een schijthekel aan Facebook, maar dat is een heel ander verhaal.

2-12-2010 11.37 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: NUjij.nl

Er zijn 3 reacties op “NUjij.nl”

 1. jvdheuvel says:

  Je mot gewoon NUjij bannen. Seriously.

  Wij hebben dit nu gedaan en het is echt heerlijk. Het scheelt wel wat clicks maar je hebt ook al dat gezeik niet.

  Wij hebben het nu zo gedaan dat als je vanaf nujij klikt op een link naar ons, de gebruiker een popup (met de boodschap “NUjij staat op de zwarte lijst, voor vragen: info@nujij.nl“) te zien krijgt en vervolgens wordt geredirect naar een cursus lezen voor groep 3.

  Als meer bloggers dat zouden doen dan zou NUjij misschien wat minder bizar dictatoriaal opereren.

  Of naar de klote gaan. Kan ook natuurlijk.

  Anyway het scriptje dat wij hiervoor gebruiken kun je zien in de source, precies onder de HEAD tag, van onze site.

  Voor meer info google: krapuul ban nujij

  Succes!

 2. Krapuul.nl says:

  […] goed is, blijkt ook uit een reactie die hij op deze webzijde heeft achtergelaten, bij ‘NUjij.nl‘, waar hij zegt: “[…] Wij hebben het nu zo gedaan dat als je vanaf nujij klikt op een […]

 3. Joepie Meloenie says:

  de Nujij redactie is een uitermate irritant clubje die keer op keer partij kiest en bezig is de opinie te sturen. Ik ervaar hun als het politbureau van de pvv, maar het schijnt dat er ook mensen het omgekeerde ervaren, misschien afhankelijk van wanneer de shift wijzigt. Geen idee. Ze bemoeien zich veel te veel met de inhoud. Ook passen ze hun eigen regels slecht toe. Het is irritant volk. Het zou geen kwaad kunnen als ze zelf een keer een technische ban krijgen door de betere hackers. Een koekje van eigen deeg zeg maar. lijkt met nuttig.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties