Yvonne van Hertum negeren gaat helaas ook niet

Uw captain heeft een aantal keren geprobeerd het noemen van Yvonne van Hertum op deze webzijde voortaan te verbieden aangezien de zelfbenoemde pedojaagster Yvonne van Hertum niets meer of minder is dan een volslagen nutteloze aandachtshoer. Ons laatste verbod dateert dus van 4 februari 2011 en verdomd: we moeten het nu alweer opheffen.

Dat zit zo: op Twitter is, voor zover wij weten, mevrouw van Hertum uit het niets een oorlog begonnen tegen ene Jeroen van Baardwijk. Onze De Grote Vrager heeft daar met onze toestemming over gepubliceerd, met als gevolg dat mevrouw van Hertum haar oude vertrouwde rode waas voor ogen gekregen heeft en ons weer in haar scheldpartijen en lasterverhalen betrekt. Het is werkelijk heel vervelend en het zou niet moeten mogen. Misschien mag het ook niet, maar ja, het gebeurt wel.

En daarom gaan wij maar weer eens een stukje van het kattenblergh van mevrouw van Hertum kloosrieden. Yvonne van Hertum is, in tegenstelling tot wat onze De Grote Vrager ooit zei namelijk helemaal niet over. En volgens ons gaat ze niet over ook. In ieder geval niet zolang er nog idioten op twitter zijn die haar serieus nemen. De sukkels.

Afijn, kortom, daar gaan we: ‘Oproep aan gedupeerde van J. van Baardwijk‘. Alleen de kop is al zeer illustratief voor de werkwijze van deze mevrouw. Zowel op Twitter als op haar eigen kattenblerghje heeft zij de afgelopen dagen voortdurend lopen suggereren dat zij met recht en reden iets tegen deze J., van Jeroen, van Baardwijk had en nu blijkt dat ze zelfs zelf gemerkt heeft dat alleen schreeuwen niet genoeg is en dat ze dringend behoefte heeft aan iets van bewijs van enige wandaad van de ons overigens onbekende van Baardwijk, die dan ook best de grootst mogelijke boef kan wezen, maar we dwalen af. Een oproep aan “gedupeerde”, waarmede zij ongetwijfeld ‘gedupeerden’ bedoelt, kan dan ook nergens anders op gericht zijn dan op het verzamelen van bedoeld bewijs. Het is toch wat.

Nadat ik vandaag een aantal interessante PDF documenten openbaar gemaakt heb kon ik natuurlijk een tegenactie verwachten.

Wij hadden begrepen dat die pdfjes al op internet stonden, dus “openbaar gemaakt” is wat overdreven.

Hulp heeft de eiser van tot nu toe bekende 2.1 miljoen aan schadevergoedingen uit de voor mij verwachtte hoek gekregen.

Bij de “verwachtte hoek” (bedoeld is waarschijnlijk ‘verwachte hoek’, maar mevrouw van Hertum hanteert nu eenmaal een tamelijk eigendommelijke spelling) staat een skakel naar een screenshot dat zij zonder onze toestemming van onze webzijde gemaakt heeft, waaruit wij concluderen dat ze ons bedoelt met die “verwachtte” of ‘verwachte’ “hoek”. Wegens ziekte van onze onze Grote Aap en de Wii van onze interiminternettoezichthoudster is een deel van onze ip-vanger tijdelijk uitgeschakeld, maar alleen al om dat mens van onze webzijde te weren overwegen wij om onze Grote Aap beter te schoppen of onze interiminternettoezichthoudster haar Wii af te pakken.

Welke hulp heeft “de eiser van tot nu toe bekende 2.1 miljoen aan schadevergoedingen” eigenlijk van ons gekregen? Wij, in dit geval onze De Grote Vrager, hebben geconstateerd dat de ruzie gaande was en dat mevrouw van Hertum niets anders deed dan normaal: woedend raaskallen. Wij denken zomaar dat “de eiser van tot nu toe bekende 2.1 miljoen aan schadevergoedingen” best zonder onze hulp gekund had. Haar volgende zin is wat raadselachtig:

(kinderfriemelaars helpen altijd mensen in nood)

Bedoelt zij hiermede te zeggen dat “kinderfriemelaars”, hetgeen wij opvatten als ‘volwassenen die aan kinderen friemelen’, altijd mensen helpen, wat volgens ons een positieve eigenschap is, wanneer die mensen in nood verkeren, wat volgens ons een situatie is waarin mensen best wat hulp kunnen gebruiken, of bedoelt ze dat “kinderfriemelaars” mensen helpen in nood te geraken, hetgeen ons doet denken aan een oude grap van de zwaar onderschatte Fons Jansen, namelijk “Leger des Heils helpt meisjes in moeilijkheden”, of woorden van gelijke strekking, maar ter zake.

Als je Yvonne van Hertum op een van haar tekortkomingen wijst, wordt ze namelijk boos, dus nu zijn wij weer de lul:

Vriendje Vistick aka cpt. Iglo een zielig mannetje wat precies bij van Baardwijk past, hij is een aantal jaren geleden om zeer verdachte redenen op staande voet ontslagen, hij was leraar op een lagere school, meer hoef ik (nog) niet openbaar te maken, hij verraad zich vanzelf wel.

Wij kennen niemand die Vistick heet, maar als wij het goed begrepen hebben is dat de advocaat van Jeroen van Baardwijk, ene mr Vistick. Een “cpt. Iglo” kennen wij ook niet. Uw captain heet al jaren Captain Iglo, Cpt. Iglo of Kapitein Iglo. Wij nemen voor het gemak maar even aan dat de gedeeltelijk analfabete Yvonne van Hertum toch ons bedoelt, wat het er niet echt eenvoudiger op maakt. Immers: wij kennen van Baardwijk niet, dus moeten gissen naar de redenen waarom of oorzaken waardoor wij precies bij van Baardwijk zouden moeten kunnen passen.

Bovendien hebben wij nog nooit een dag van ons leven op een school gewerkt, laat staan op een lagere en evenmin zijn wij ooit ergens ontslagen, dus als de mevrouw van Hertum iets openbaar te maken heeft, zijn wij daar reuze benieuwd naar. De kans dat wij ons ‘verraden’ is nul graden Kelvin (0°Kelvin), als u begrijpt wat wij bedoelen. En voor wie het niet begrijpt: absoluter nul bestaat er niet. Begrijpt u wel? Er valt niets te verraden. Of wij een zielig mannetje zijn, kunnen wij niet objectief beoordelen (Hm. Beoordelen is toch sowieso subjectief?), maar wij hebben het gevoel van niet.

Het leuke van alles is dat hij denkt dat hij mij op de kast heeft. Helaas moet ik hem teleurstellen en ga ik verder met het ontmantelen van zijn afpersingspraktijken, zijn stalking gedrag, zijn intimidatie, zijn dreigementen en als klap op de vuurpijl zijn oplichting praktijken. Morgen heb ik al een afspraak met een aantal mensen die ook in het PDF bestand voorkomen. Wat ik begrepen heb uit de mail wisseling is dat deze mensen bereid zijn om een boekje open te gaan doen, wat ik dan uiteraard op mijn blog neer zal plempen.

Bovenstaande alinea sluit niet geheel aan op de voorgaande. Vermoedelijk onder invloed van het rode waas voor haar ogen, of gewoon onder invloed, is Yvonne van Hertum even vergeten dat ze het over ons had en keert zij zonder aankondiging terug naar haar oorspronkelijke slachtoffer, de ons overigens onbekende heer van Baardwijk. Mevrouw van Hertum heeft, in tegenstelling tot wat zij schijnt te denken, nog niets ontmanteld en wat betreft de te openen boekjes zijn onze verwachtingen niet hooggespannen. Daar. We zeggen het maar zoals het is.

Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat er nog meer mensen een dergelijke dreigbrief zoals in de pdf documenten ontvangen hebben, heb er zelfs een mail over gehad met het verzoek aub de naam niet openbaar te maken omdat men nog steeds bang is voor deze psychopaat. En gelukkig ben ik niet voor 1 gat te vangen en absoluut niet onder de indruk van zijn dreigementen en zijn ontzettende smerige insinuatie’s welke trouwens laster bevatten. Ik bedoel deze 3 tweets van hem: LEES HIER Hij had al een grote bek dat hij bij mij in de straat reed, hij had al gezegd dat mijn man zijn handen niet thuis kon houden bij kinderen, maar deze lamlul (sorry) heeft niet de moed en/of lef om dit recht in het gezicht te zeggen van mijn man, want dan zou hij de eerste tijd wel eens zijn voedsel uit een rietje moeten drinken.

Aangezien wij nu samen met Stommeling Jones naar de Super Bowl gaan kijken, zult u die laatste alinea zelf even moeten analyseren. Wij waren er niet van onder de indruk. En, voor wij het vergeten: wij hebben voor de gein geprobeerd een reactie te plaatsen bij genoemd stukje. Wij vroegen daarin naar de naam van de lagere school waar wij dan wel ontslagen zouden zijn. Tot op dit moment is die reactie nog niet verschenen. Hup de Packers.

Yvonne van Hertum, plaatje.

7-02-2011 0.17 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, Juridisch, Koppen, Loggers gelogd, Reacties, Taal, Televisie, Twitter, Voetbal, Wetenschap, Woordspelingen, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Yvonne van Hertum negeren gaat helaas ook niet”

  1. […] onze webzijde te loeren om te kijken wat er hier over haar gezegd werd, en wel met name in ‘Yvonne van Hertum negeren gaat helaas ook niet‘. Dat betekent ongetwijfeld dat ze er een screenshot van gaat maken en weer gaat raaskallen. […]

  2. […] Negeren helpt niet altijd, zoals uw en onze captain heeft laten zien in ‘Yvonne van Hertum negeren gaat helaas ook niet‘, maar je kunt ook niet altijd aangifte doen. “Ook ik ben gezegend met een […]

  3. […] was, maar die haar is afgepakt omdat hij ten koste ging van haar werk (zie ‘Yvonne van Hertum negeren gaat helaas ook niet‘). Wij hebben over de desbetreffende Wii gezegd, in ‘Wij houden niet van Oranje‘: […]

  4. […] hier hebben we de raadselachtige Mr visstick (als dat tenminste dezelfde is als Mr Vistick) weer. Op grond waarvan de verwarde kattenblerghster denkt dat alle doctorandussen van Nederland […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties