PvdA misbruikt Sven Kramer

Stommeling Jones als kamerclown

De PvdA heeft een bedroevend reclamefilmpje voor de PvdA op de PvdAwebzijde staan. Onder de kop ‘De drie missers van 2010‘ lezen we: “In 2010 ging het in Nederland drie keer helemaal mis. Eén ding kunnen we rechtzetten…” Daaronder dan zo’n ingekapseld youtubefilmpje, waar je op de foto kunt lezen: “Fatale wissel, Sven Kramer mist Goud”.

Als je het filmpje vervolgens met tegenzin bekijkt (natuurlijk met tegenzin) blijkt dat het volgens de PvdA hartstikke goed gaat met Nederland. De “drie keer” dat het “in Nederland” “helemaal mis” is gegaan, zijn namelijk: 1. Sven Kramer wisselt verkeerd, 2. Nederland wordt weer eens geen wereldkampioen voetbal en 3. Rechts regeert. Nou, als het anders niet is, valt het dus allemaal reuzemee. Dat Sven Kramer verkeerd wisselde was vooral een probleem voor Sven Kramer, het Nederlands elftal was in de finale zinloos aan het schoppen dus verdiende het niet om wereldkampioen te worden en rechts regeert alleen maar doordat de godsdienstwaanzinnigen van de voormalige PvdA het in innige samenwerking met een deel van rechts de afgelopen jaren hebben lopen te verkloten, waarvoor ze nu terecht worden gestraft. Maar goed, omdat het zo mooi is: hier nog een keer ons filmpje van Sven Kramer. De vraag “waar gaan wij heen?” zou de PvdA zichzelf trouwens wel eens mogen stellen, want voorlopig gaat de PvdA helemaal nergens heen.
[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/svenkramer/svenkramerendewissel.flv img=x:/www.opinieleiders.nl/svenkramer/medaille.jpg embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=true /]
Zie ook ‘Sven Kramer, Gerard Kemkers, de wissel en de flauwe grappen‘.
De muziek is van Ome Cor’s Show Duo en staat op de CD ‘Live in Lombok’ (OME reCORds nr. 2)

22-02-2011 12.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Film, Muziek, Provinciale politiek, Schaatsen, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “PvdA misbruikt Sven Kramer”

  1. > valt het dus allemaal reuzemee.

    rEUzemee, of reuze mEE? Klemtoonkwestie, tevens spellingskwestie.

  2. […] PvdA misbruikt Sven Kramer […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties