Obama blundert met Osama

Wij geloven best dat het antwoord op de openstaande quizvraag inmiddels binnen is en luidt: “op de zeebodem”. Wij geloven ook best dat de Verenigdestaters Osama Bin Laden recent gedood hebben en dan ook nog bij de actie waarbij ze hem volgens eigen zeggen hebben gedood. Wij zijn namelijk geen aluhoedjes en wel dol op Occam’s scheermes, dus tot zover is het allemaal reuze simpel en is er niets aan de hand.

Toch vinden wij dat president Obama en zijn Verenigdestaters enorm geblunderd hebben door Osama de Clown na wat islamitische rituelen in zee te gooien. Niet omdat het lijk hierdoor onvindbaar wordt, wat natuurlijk weer voer voor aluhoedjes wordt, want alles wordt altijd voer voor aluhoedjes, die nu eenmaal omnivoor zijn. Het zit hem in die islamitische rituelen. Die zijn namelijk koren op de molen van de idioten die blijven beweren dat president Obama zelf een moslim is. Ons zal het overigens worst wezen, want wij hebben iets tegen godsdienstwaanzinnigen van alle gezindten.

Het is natuurlijk ook wel zo dat er nogal veel mensen boos zouden kunnen worden als men Osama de Clown in het Yankee Stadium aan de varkens had gevoerd, of hem bij de hondenrennen eerst als vervanger van het mechanische konijn had gebruikt en dan door de honden had laten opvreten, maar het grootste deel van die mensen is toch wel boos, dus wat dat betreft maakt het allemaal ook weer nix uit. Hoe het ook zij: een islamitisch eerbetoon is er echt te veel aan. Dat gaat Obama punten kosten, wat wij u brommen.

3-05-2011 18.57 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aluhoofddeksels, Arabische wereld, Beesten in het nieuws, Godsdienstwaanzin, Terrorisme, Veiligheidsbeleid

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties