Cpt. Iglo’s smurfen wereldberoemd in Amerika

Onze trouwe lezers weten allebei dat het nooit wat zal worden met YouTube. Dat neemt niet weg, dat uw captain een aantal voorbrengsels van uw opinieleiders op YouTube geplaatst heeft (“ENQ” in “CptIgloENQ” staat overigens voor ‘Eerste Nederlandse Quizhooligan’. Daar zit een verhaal achter en de Belgische televisie zou nog beelden kunnen hebben, doch dit terzijde). Eén van die voortbrengsels, is, geloof het of niet, maar doe maar wel, genoemd in een Fox-programma met de titel ‘Red Eye’. Wij merkten dat doordat er plotseling buitenlandstalige reacties verschenen bij het desbetreffende filmpje en toen hebben we ook nog stevig moeten koekelen, maar hier is een filmpje van het desbetreffende programma:

Geloof het of geloof het niet, maar na drie minuut negendertig (3:39) zegt die man: “Well, if a kid knows how to use Google, they could randomly type in ‘Frosty the Snowman’ and they might see this perversity. If your kid knows how to use Google, the last thing he should be worried about is this clip. For example: ‘Two Smurfs and a Cup‘. Have your kids take a look at it, I will show you much worse things, cartoonwise!”

Voor de rest is het een hoop gelul, maar op de een of andere manier vinden wij het toch wel geinig om eventjes, heel eventjes, wereldberoemd te zijn met zo’n lullig filmpje (dat trouwens gemaakt is door Stommeling Jones). Ach welja, hier is het nog een keer:

12-12-2009 1.52 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Film, Quiz, Televisie, Webzijden, Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties