Peter Breedveld reageert raar

Peter Breedveld is gewoon een luldebehanger eersteklas‘, schreven wij gisteren. Uw en onze captain is daarop zo vriendelijk geweest het volgende de wereld in te twitteren:

@FrontaalNaakt @JorritNuijens @rudharcom Peter Breedveld is gewoon een luldebehanger eersteklas #sneuekneus #randdebiel http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=26770

Peter Breedveld is gewoon een luldebehanger eersteklas

Peter Breedveld is gewoon een luldebehanger eersteklas

Peter ‘de eersteklas luldebehanger’ Breedveld meende op deze constatering te moeten reageren, wat wij van zo’n luldebehanger natuurlijk ook wel verwacht hadden, maar hij reageerde wel wat raar. Hij twitterde namelijk:

@Opinieleiders @JorritNuijens @rudharcom Zeer eloquent weer allemaal. Jullie maken het mij te makkelijk.

Peter Breedveld is niet alleen een luldebehanger eersteklas, maar nog een sukkel ook

Peter Breedveld is niet alleen een luldebehanger eersteklas, maar nog een sukkel ook

Wij hebben werkelijk geen flauw idee in welk opzicht wij het Peter ‘ik ken een moeilijk woord en dat moet de hele wereld weten’ Breedveld “te makkelijk” gemaakt zouden kunnen hebben. Sterker nog, voor zo’n sukkel kan het nooit “te makkelijk” zijn, lijkt ons. Zeg nu zelf: iemand die twittert onder de naam @FrontaalNaakt en dan zo dom is om er een plaatje van een dorsaal naakt bij te plaatsen, die kun je toch niet serieus nemen?

Peter ‘ik denk dat ik goed kan lullen’ Breedveld zal daar vast wel weer een kutsmoes voor verzinnen, iets met ‘ironie’, bijvoorbeeld, maar daar trappen wij niet in. Dat u dat vast weet. Voor ons zet hij zichzelf gewoon te kakken, al dan niet in zijn blote kont, als een geestelijk minvermogende, die van voren niet weet dat hij van achteren leeft. Aan genoemd fotootje valt dat overigens niet af te lezen, want dat is geen fotootje van de achterkant van Peter ‘hé, waarom ben ik nog geen terroristenvriendje genoemd’ Breedveld, dacht u wel?

26-09-2011 17.41 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hondelulle, Personen, Taal, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld reageert raar”

  1. […] slag in de rondte’ Breedveld hier genoemd is, voordat dit stukje ter webbe ging, is ‘Peter Breedveld reageert raar‘, opnieuw van de Grote […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties