Opinieleiders.nl gaat Peter Breedveld slopen

Peter Breedveld, wie kent hem niet? U niet, waarschijnlijk, want de man is tamelijk onbekend. Deze Peter Breedveld is op onze webzijde een paar keer aan de orde geweest. Voor zover wij hebben kunnen nagaan is hij hier voor het eerst genoemd in Peter Breedveld is een eikel‘, van onze Grote Vrager, d.d. 1-2-2010:

Als Peter Breedveld dat niet serieus bedoelt, is het een eersteklas komiek en anders is het een eikel. Wij houden het, wegens gebrek aan context, maar gewoon op het laatste.

Bijna een jaar later, kunt u nagaan hoe oninteressant Peter ‘gevoel voor humor? wat is dat?’ Breedveld is, schreef onze Grote Vrager weer over hem, in ‘Peter Breedveld kost Peter Breedveld de kop‘:

Het gebrek aan gevoel voor humor heeft Peter Breedveld in de problemen gebracht en daar probeert hij zich nu wanhopig uit te lullen, maar dat gaat hem, onder andere als gevolg van eerdergenoemd gebrek aan gevoel voor humor, niet lukken. Peter Breedveld kost Peter Breedveld de kop, als het ware.

En:

Dus als je in je vrije tijd oproept tot moord dan mag het? Of dan is het minder erg? Da’s nou heel gek, maar daar hebben we onze consigliere niet eens bij nodig. Wij zien zelf namelijk meteen dat dat juridisch geen hout snijdt, of geen juridisch hout snijdt, zoals sommige mensen zeggen. Gewoon gelul van een dronken aardbei, als het ware. Of zou Peter Breedveld denken dat je vrijuit gaat als je jezelf “‘hoofdredacteur’” van een webzijde met een misleidende naam noemt?

Alsmede:

Wie Peter Breedveld “opzettelijk zoveel mogelijk schade” wil toebrengen kan volstaan met een skakel naar ‘s mans webzijde, dachten wij.

En nog veel meer, maar dan leest u dat stukje maar even.

Vervolgens werd het weer stil rond Peter ‘ben ik soms niet interessant genoeg?’ Breedveld, totdat het onze Grote Vrager opviel dat Ruud Harmsen zijn tijd zat te verdoen:

Dat moet Ruud Harmsen natuurlijk helemaal zelf weten, maar wij kunnen ons eerlijk gezegd voorstellen dat hij eigenlijk wel iets beters te doen heeft, al was het maar omdat alles beter is dan je bezig te houden met Peter Breedveld en consorten. Voor ons zit Ruud Harmsen gewoon zijn tijd te verdoen met Peter ‘de humorloze eikel’ Breedveld. Maar ach, als hij er nou toch lol in heeft?

Wij hebben de stukjes van meneer Harmsen over Peter ‘de arrogante vlerk’ Breedveld inmiddels doorgeploeterd (niets ten nadele van meneer Harmsen, maar de stukjes gaan over Peter Breedveld, dus dat is ploeteren geblazen, zoals u inmiddels ook gemerkt heeft, als u tenminste tot hier heeft doorgeploeterd) en komen tot de conclusie dat onze Grote Vrager zich hier vergist: de heer Harmsen heeft er helemaal geen lol in. Wel bleek hij zich af te vragen wat Peter ‘ik werk voor een schoolkrantje, maar noem mij toch journalist’ Breedveld voor een man was. Die vraag is door onze Grote Vrager adequaat beantwoord:

Het betreft hier namelijk Peter Breedveld, dus het antwoord is: Peter Breedveld is een luldebehanger eersteklas. Niet meer en niet minder. Volgende vraag graag.

De laatste keer (“Tot nog toe”, sprak hij dreigend) dat Peter ‘ik hoef niet zo gek veel te werken, dus ik twitter mij een slag in de rondte’ Breedveld hier genoemd is, voordat dit stukje ter webbe ging, is ‘Peter Breedveld reageert raar‘, opnieuw van de Grote Vrager:

Peter ‘ik denk dat ik goed kan lullen’ Breedveld zal daar vast wel weer een kutsmoes voor verzinnen, iets met ‘ironie’, bijvoorbeeld, maar daar trappen wij niet in. Dat u dat vast weet. Voor ons zet hij zichzelf gewoon te kakken, al dan niet in zijn blote kont, als een geestelijk minvermogende, die van voren niet weet dat hij van achteren leeft.

Wat ons betreft had het daar voorlopig wel bij kunnen blijven, maar Peter ‘de inbeelding aan de macht’ Breedveld bleek te hebben gemeend de volgende uitdaging op het internet te moeten pletteren:

Mijn God, @rudharmcom, wat een strontvervelend, volstrekt humorloos, impotent gezeik! Je kunt toch tenminste probéren mij kapot te bloggen?

Peter Breedveld, alias FrontaalNaakt, gebruikt een plaatje van een dorsaal naakt. Zou hij soms een blotebillengezicht hebben?

Peter Breedveld, alias FrontaalNaakt, gebruikt een plaatje van een dorsaal naakt. Zou hij soms een blotebillengezicht hebben?

Welnu, wij zijn @rudharmcom niet, maar als Peter ‘de zielige aandachtshoer’ Breedveld dan zo graag kapotgeblogd wil worden, willen wij hem best ter wille zijn. Gezien het trieste niveau van zijn stukjes moet het kapotbloggen van genoemde schertsfiguur een koud kunstje zijn, dat wij vol vertrouwen aan onze Grote Vrager overlaten. Wij zijn benieuwd.

28-09-2011 12.36 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle, Juridisch, Loggers gelogd, Personen, Twitter, Webzijden

Er zijn 12 reacties op “Opinieleiders.nl gaat Peter Breedveld slopen”

 1. Is het niet beter de energie om een vrij onberuchte blogger te slopen, te besteden aan de finale sloop van Yvonne van Hertum?
  Ik bedoel, dan heb je tenminste waar voor je werk!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Yvonne van Hertum is uitstekend in staat de finale sloop van Yvonne van Hertum zelf te voltooien. Daar heeft ze onze hulp niet bij nodig, dachten wij. EINDE NOOT *

 2. […] voorhand verloren rechtszaak, maar wij hebben niemand: onze Grote Vrager heeft het te druk met de sloop van Peter Breedveld en moet opnieuw naar Hilversum, zij het dit keer niet zozeer naar het Laapersveld, als wel naar de […]

 3. […] ‘Opinieleiders.nl gaat Peter Breedveld slopen‘, zei uw en onze captain een paar dagen geleden. Hij schreef onder meer: […]

 4. VU-student says:

  Schandalig dat Peter Breedveld nog niet ontslagen is door de VU. Bijna alle VU-studenten hebben een hekel aan hem omdat hij met zijn gedrag het aanzien van onze universiteit ernstige schade toebrengt.

 5. […] u? Welnu: wij zijn geen islamofoob, wij kunnen de media niet manipuleren en als Peter ‘blog mij alsjeblieft kapot‘ Breedveld ons ooit heeft tegengesproken is ons dat ontgaan of hebben wij er heel hard om […]

 6. […] Peter Breedveld daagde ooit Ruud Harmsen uit met de woorden: […]

 7. […] (wel voor sommige illusionisten, maar dat is een heel ander verhaal). Onze haatcampagne is ontstaan op verzoek van Peter ‘de eikel’ Breedbek himself, dus dan moet hij nou niet zeuren, dacht u […]

 8. […] In september 2011 schreven wij: […]

 9. […] bijvoorbeeld een megalomane, hufterige en arglistige eikel, die er ook nog eens luid en duidelijk zelf om gevraagd heeft, […]

 10. […] er te weinig mensen geïnteresseerd zijn in Peter ‘ik wil graag kapotgeblogd worden’ Breedveld is het krautsorsen van het kloosrieden van zijn stukjes vooralsnog mislukt, dus moeten wij het in […]

 11. […] lekker weer en derhalve zonde van onze zaterdagmiddag, maar toch gaan we dat stuk weer kloosrieden. Belofte maakt schuld, per slot van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties