Obama vergeleken met Hitler? Niet echt

Is Obama vergeleken met Hitler? Ach, idioten heb je overal, dus er is vast wel een complotter die, of een aluhoedje dat, niet alleen serieus de vergelijking tussen Barack Obama en Adolf Hitler durft te maken, maar dat al gedaan heeft ook. Micha ‘aluhoedje’ Kat meldt dat Hank Williams junior Obama daadwerkelijk met Hitler vergeleken zou hebben, en dat heeft Kat dan weer van een Belgische krant:

Countryster Hank Williams junior heeft VS-president Barack Obama vergeleken met Adolf Hitler en heeft sindsdien spitsroeden moeten lopen.

Het is toch wat. Maar het is niet waar. Tenminste niet echt, zoals u in onderstaand filmpje kunt zien.

Hoe zouden de Geertwildersishitlerroepers de vergelijking van Barack Obama met Geert Wilders eigenlijk vinden? Immers: als Barack Obama Hitler is, en Geert Wilders is Hitler, dan is Barack Obama Geert Wilders. Dat verklaart waarom we Barack Obama en Geert Wilders nog nooit samen gezien hebben. Dat Geert Wilders niet bestond, wisten wij trouwens al, zoals wij schreven in ‘Geert Wilders bestaat helemaal niet‘.

5-10-2011 10.27 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aluhoofddeksels, België, Bewindslieden, Geert Wilders, Kamerleden, Televisie

Er zijn 5 reacties op “Obama vergeleken met Hitler? Niet echt”

 1. smurf says:

  Maar betekent dat dan niet dat zowel Geert als Obama eigenlijk dood zijn? Worden de PVV en de USA dan nu bestuurd door zombies? Waarom hebben de MSM daar nog niet over bericht? Het is een complot, wat ik jullie brom. En zoals de meeste complotten zullen er wel crypto-zionistische pedofiele Bilderberg zombies achter zitten. Kom op, Micha, trek die zombie-beerput eens open met je “kritische” verslaggeving! Als je de holocaust kunt ontkennen, moet dit toch een koud kunstje voor je zijn!

 2. Macho Grandma Nijn says:

  Nou nou, Smurf, niet te enthousiast. Ik heb een andere uitdaging voor Micha. Eérst mag hij de toren van Pisa recht roeptoeteren (noem het een proeve van bekwaamheid) en als dat gelukt is hoor ik graag alles van zijn bevindingen over de crypto-zionistische pedofiele Bilderberg zombies en de details over de uitwerking van het plan tot uitschakeling daarvan.

  Ik wil geen plaatjes ruilen. Dat dat duidelijk is.
  Mijn taskforce is duidelijk de zijne niet.

 3. smurf says:

  Nou moet je ophouden, Macho Grandma! De toren van Pisa is een crypto-necrofiel monument, opgericht door crypto-Illuminati. Daar gaat Micha echt zijn handen niet aan vuil maken. Micha heeft het veel te druk met het ontkennen van de holocaust en het aan de kaak stellen van complotten om kritische geesten overal ter wereld monddood te maken. Misschien doet hij nog wel een oproep om de toren van Pisa te bekogelen met toiletpapier en waxinelichtjes….want daar is Micha weer erg goed in!

 4. Macho Grandma Nijn says:

  Shocking, de optie die hier naar voren wordt gebracht. Kennelijk doe ik er verstandiger aan het “zilver” te poetsen. Want dat laatste gaan we natuurlijk niet laten gebeuren!

  Ga uit, oh duivel!

 5. smurf says:

  Ik vrees dat je nu op het verkeerde pad staat, Macho Grandma. Kijk, er zijn crypto-zionistische pedofiele Bilderberg zombies, waar zilver geen enkel effect op heeft. Eigenlijk zou je die gewoon dood moeten zwijgen….maar dat kost enorm veel tijd. Voornoemde zombies hebben namelijk een lange adem, figuurlijk gesproken natuurlijk. Zilver helpt weer wel tegen crypto-necrofiele pedofiele vampiers, maar die zie je zelden in hun ware gedaante. En bovendien hanteren ze dan vaak een vermomming…waarom denk je dat er op bepaalde smoelenboeken zo vaak geschreven wordt dat de genoemde viespeuken een slecht gebit hebben? Nee….het wordt tijd dat Micha beseft dat zijn artikelen juist de aandacht afleiden van de échte monsters. Maar ja….de woorden Micha Kat en realiteitsbesef passen nu eenmaal niet in één zin. Contradictio in terminis en zo……


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties