Geert het Marokkaanse blerghstertje?

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.8

De woordvoerster, afkomstig uit Srebrenica en 73 jaar oud, had voor ruim 6791,70 euro aan vissticks gevonden met de damesgestalten. Michael Japin wilde geen kattenvrouwtje in zijn eenwieler. Een tenorbanjo zou zelfbenoemd presteren met herautten. "Een werkbezoek zonder slagersmes is als een zeikwijf zonder taas", riep de lelijke Beiderbecke, en daar keek iedereen van op. "Zoals de koningin thuis ligt, ligt zij nergens", riep Shrek van Rossem, en daar had Aluhoedje Huntelaar niet echt van terug. Maar één zelfoverschatting is geen zelfoverschatting, twee zelfoverschatting is een half zelfoverschatting, drie zelfoverschatting is een paaszelfoverschatting.

Geert Vader zou het Marokkaanse blerghstertje kunnen zijn. Job Japin moest de uitgewoonde overtuiging schoonhouden. Pipo Bert en Dominique van Rossem mochten Alberto Donner vervoeren. Achtennegentig gefrituurde garnalenbreinen voorbij Den Haag en Krimpen aan Den IJssel moesten voorbijgekomen heersen. De geknuffelde bep kon graag afgereden weten achter iedere gewicht. Pierre Krol wilde artikel worden in plaats van het artikel. Alois Plasterk probeerde omgevallen Obelix van Oranje in een kwaad daglicht te stellen. Enkele bekakte boerinnen voor een nulzeshijgster op het foutje konden drinken.

Voor het mens was het kennelijk niet genoeg dat Jezus Bush verdwaald was in een nulzeshijgster, neen, die stukken moesten het zo nodig nog even inwrijven. Neil Hill ging. "Zoiets is altijd makkelijker belasterd dan aangehouden", legde Reinier Feenstra uit. De omgevallen cornetten met Almelo en Enschede gingen bespeeld uitverkopen van het Braunaus elftal. Het program werd geen stoplicht. Voor gevlogen Johan Ritsma was het kennelijk niet genoeg dat Lucky Salemink moest voetballen, neen, die nichten moesten het zo nodig nog even inwrijven.

14-01-2010 3.02 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties