Publieke Omroep

De ‘Publieke Omroep’ dient onverwijld opgeheven te worden. Dat hebben wij al vaker gezegd, met goede argumenten, en dat gaan wij vandaag niet herhalen, wegens meer te doen. Wij willen er hier slechts op wijzen dat wij het subdomein Publiekeomroep.opinieleiders.nl hebben ingesteld, alwaar zich momenteel niets anders bevindt dan een indexbestandje dat in ons wordpress blog zoekt naar het woord ‘staatsomroep’.

De monarchie en de staatsomroep moeten worden afgeschaft‘ en andere stukjes uit onze pivottijd komen bij die zoekactie dus niet afzonderlijk bovendrijven, maar het komt allemaal in feite op hetzelfde neer: de staatsomroep, de monarchie en de zendtijd voor godsdienstwaanzinnigen moeten onverwijld worden afgeschaft. Duidelijk? Duidelijk.

12-12-2011 12.08 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Media, Monarchie, Televisie

Er heeft iemand gereageerd op “Publieke Omroep”

  1. […] Een democratie heeft geen staatsomroep nodig. Nederland is geen democratie en wij gaan niet meer meemaken dat Nederland een democratie wordt. Helaas gaan we zelfs niet meemaken dat de Nederlandse staatsomroep wordt opgeheven. Dat weerhoudt ons er niet van om zo af en toe op te merken dat de staatsomroep opgeheven moet worden, waarbij wij iedere keer weer goede argumenten aandragen. Dat hebben wij inmiddels zo vaak gedaan dat wij er een apart menuutje van hebben kunnen maken: ‘Staatsomroep‘. Dit onderscheidt zich van het menu ‘Publieke Omroep doordat het niet gevoed wordt door een zoekactie in WordPress. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties