Yehudi Moszkowicz beschuldigt journalist van chantage

Advocaat Yehudi Moszkowicz heeft internetjournalist Drs. A. Kuijk beschuldigd van chantage. De heer Moszkowicz uitte zijn beschuldiging in een email aan de journalist. De heer Kuijk had de heer Moszkowicz een aantal vragen gesteld over het geschil dat Micha Kat met de heer Moszkowicz leek te hebben. De heer Moszkowicz had bij herhaling geweigerd de vragen te beantwoorden, waarop de heer Kuijk hem liet weten het artikel waaraan hij werkte dan maar zonder die antwoorden te zullen schrijven. De heer Moszkowicz meende hierop te moeten mededelen dat hij “niet voor de chantage en digitale schandpaal” van Micha Kat zou zwichten “dus ook niet voor die van” de heer Kuijk.

Drs. Kuijk heeft hierop als volgt gereageerd:

Met uw expliciete beschuldigingen van “chantage en digitale schandpaal” aan mijn adres gaat u veel te ver. Dat neem ik niet en daar gaat u dan ook netjes uw excuses voor aanbieden. Wie denkt u wel dat u bent?

TOEVOEGING, 17 januari 2012, 18.44 uur: Als gevolg van dit stukje komen er nu veel lezers van het blergh van Micha ‘aluhoedje’ Kat hierheen, hetgeen mij de gelegenheid geeft erop te wijzen dat Micha ‘aluhoedje’ Kat niet spoort.

Micha 'aluhoedje' Kat spoort niet.

Micha 'aluhoedje' Kat is al heel lang rijp voor opname

17-01-2012 17.26 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Juridisch, Redactiezaken

Er zijn 7 reacties op “Yehudi Moszkowicz beschuldigt journalist van chantage”

 1. John says:

  EXTRA EN BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING: Eindelijk heb ik mijn dwangmedicatie van AB OSTERHAUS gekregen… MAAR MENSEN ER IS MEER, ER IS ALTIJD MEER… EXTRA EN BREAKING: ook mijn vriendin YVONNE VAN HERTUM “die trouwens een nep-jodin is en haar kind misbruikte” MOET AAN DE OVERHEIDSDRUGS. Mensen nu is de tijd rijp, nu moeten wij onze kansen pakken… Komt allen naar het Erasmus Medical Centre in Rotterdam, BESMEUR “HET GEHELE PAND: DIT HOEVEN WE NIET TE PIKKEN, ER ZIJN GRENZEN

 2. Ruud Harmsen says:

  Your point being?

  De kwestie Kuijk versus Moszkovicz ken ik niet, maar in het conflict Micha Kat versus Moszkovicz kies ik voluit partij voor Moszkovicz.

  Het onbeschofte artikel van Micha Kat http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10683/aanklager-vermoord-in-duitsland met de titel “YEHUDI M.: DE JOODSE NAZI-LAWYER” bevat naar mijn mening beledigingen, laster, smaad of smaadschrift of alle vier. YM heeft groot gelijk dat hij probeert die rotzooi van het web te krijgen. Zulke dingen hoeft niemand te pikken.

  Dit los van de mogelijkheid dat de betreffende advocaat of zijn kantoorgenoot misschien iets te veel heeft gedeclareerd voor wel bewezen diensten toen Kat nog hun cliënt was. Daar heb ik geen kijk op, maar daar hoor je dan als volwassen, redelijke mensen wel uit te komen.

  Alleen, tot zo’n opstelling is Micha Kat niet in staat of niet bereid. Dus dan wordt het moeilijk.

 3. Karel says:

  Als ik het zo zie hanteert Kuijk hier zelf de Micha Kat ‘anders zet ik het op mijn blog’ methode. Hetgeen inderdaad chantage is of in ieder geval een poging.
  Kat is overigens echt knetter gek. Las zojuist op zijn site dat volgens hem premier Rutte aan satanische rituelen doet hahahah en wat Moszkovisc betreft heeft die man inderdaad groot gelijk die site offline te halen. ‘de nazi’s onder leiding van Yehudi’ als volgens mij heeft de oude Max Moszkovicz in een concentratiekamp gezeten…. Ik zou dit ook niet accepteren.

  * NOOT VAN KUIJK: Respondent verwart de stripfiguur van De logger met de persoon van Kuijk. Hindert nix. Maar toch maar niet meer doen. Dank u. EINDE NOOT *

 4. Ruud Harmsen says:

  Goh, dat levert nog best een hoop verkeer op, zo’n linkje door de zich noemende Ready Pill van 17 januari, 2012 om 20:48 naar mijn commentaar hier van “January 17, 2012 at 7:51 pm” (lelijk trouwens, die Engelse datums op een Nederlandstalig blog) en naar een fotootje op mijn site!

  De opinieleiders krijgen zeker ook opeens veel meer belangstelling van de mafkezen (en anonieme andere belangstellenden, misschien) van bij Micha Kat?

 5. […] Moszkowicz heeft gisteren onze doctorandus valselijk beticht van chantage. De heer Moszkowicz heeft daarvoor, voor zover wij weten, tot op dit moment nog steeds zijn excuses […]

 6. […] heb ik ‘Yehudi Moszkowicz beschuldigt journalist van chantage‘ laten verschijnen en meneer Moszkowicz van het bestaan van dat stukje op de hoogte gesteld. […]

 7. […] Moszkowicz is een arrogante klootzak die onze doctorandus nog steeds excuses verschuldigd is, maar Micha ‘de paranoïde bek op pootjes’ Kat mag zich lekker met zijn eigen zaken […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties