Yehudi Moszkowicz op zoek naar zichzelf?

Yehudi Moszkowicz heeft gisteren onze doctorandus valselijk beticht van chantage. De heer Moszkowicz heeft daarvoor, voor zover wij weten, tot op dit moment nog steeds zijn excuses niet aangeboden, wat niet netjes van hem is. Wij weten niet wat het voorgaande te maken heeft met de warme belangstelling die de heer Moszkowicz, blijkens onze statistieken, vandaag aan de dag gelegd heeft voor onze webzijde, alwaar hij ‘Yehudi Moszkowicz beschuldigt journalist van chantage‘ (een paar keer) en ‘Micha Kat, of: hoe geschift kun je wezen?‘ bekeken heeft, alsmede een zoekactie heeft uitgevoerd op de naam Yehudi.

Natuurlijk moeten wij hier een slag om de arm houden, daar het desbetreffende ip-adres inmiddels van eigenaar gewisseld kan zijn en het bovendien, als het ip-adres niet van eigenaar veranderd is, iedereen geweest kan zijn met toegang tot de compjoeter van de heer Moszkowicz. Wij weten overigens niet precies waarnaar men op zoek was of wat men had verwacht te vinden, maar als het het stukje over het conflict van Micha Kat met Yehudi Moszkowicz was, kunnen wij de zoeker vooralsnog geruststellen: dat stukje is er nog niet. Of het er komt, is nog een beetje de vraag: onze doctorandus heeft geprobeerd de De Telegraaf ervoor te interesseren en als die krant het wil kopen, zitten wij ernaast. Even afwachten dus.

18-01-2012 19.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant

Er zijn 3 reacties op “Yehudi Moszkowicz op zoek naar zichzelf?”

 1. Ruud Harmsen says:

  Bij mij ook nog geen stukje over die kwestie (de btw gaat voor!) maar wel over Micha Kat versus andere door hem valselijk beschuldigde advocaten, zoals Korver en Van Essen.

  Overzichtsmenu hier: http://rudhar.com/politics/reklol.htm

 2. Karel says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens trollen. –

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Eergisteren is de onzinnige reactie van deze respondent blijven staan, maar dat is onze schuld niet, want wij hadden geen dienst. Vandaag zagen wij echter in het desbetreffende bestand het volgende staan: “Karel, respondent, nog een keer zeiken en hij heeft een ban”.

  Dat is op zich al genoeg voor een ban, maar we hebben toch even gekeken of we nog terug konden vinden bij welke stukjes hij dan gezeken zou hebben en dat was bij ‘Yehudi Moszkowicz, nooit van gehoord‘, alwaar hij meende te moeten doordrammen. Aangezien uw en onze captain daar niet van houdt, is Karel dus nu de lul: zijn reacties worden niet meer uit het spemfilter gehaald. Daaaag, Karel.

  Overigens vragen wij ons af in welke relatie Karel staat tot genoemde Moszkowicz, maar dat is een heel ander verhaal.

  EINDE NOOT *

 3. […] heeft hierop niets meer van zich laten horen, ook niet nadat ik hem gewezen had op ‘Yehudi Moszkowicz op zoek naar zichzelf?‘ en hem het volgende gevraagd had: “1) Moet ik nog lang wachten op uw […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties