Verdeeldheid onder de aluhoofddeksels

Wij moeten hier altijd vreselijk lachen om aluhoedjes, alumutsjes en andere aluhoofddeksels en dat wordt er niet minder op als ze elkaar verrot gaan schelden, voor rotte vis gaan uitmaken of slechts in een kwaad daglicht proberen te stellen. Aangezien datgene wat eerdergenoemde aluhoofddeksels produceren over het algemeen meer van hetzelfde is, besteden we er zo min mogelijk aandacht aan, want dat kunnen ze bij Barracuda toch veel beter, of althans hebben ze er daar meer plezier in hun tijd te verdoen met het analyseren van allerhande aluwartaal.

Vandaag kunnen we er echter niet omheen: een alumutsje heeft ons bemeeld, naar aanleiding van ons stukje ‘Wim Dankbaar, een raar mannetje?‘, van december 2007 (Alumolens malen kennelijk nog langzamer dan ambtelijke molens, doch dit terzijde). Wij vinden de reactie de moeite van het citeren niet waard en hadden hem, als hij in het reactieveld terechtgekomen was, vermoedelijk grotendeels geschrapt wegens overschrijding van de wartaaldrempel. Het enige wat wij nog even willen doorgeven is dat de meler suggereert dat alumutsje Bou dezelfde zou zijn als Erika M. Bakker en dat dat dan weer Wim Dankbaar himself zou zijn. Weet u wat wij daarvan vinden? Daar vinden wij helemaal niets van, want het interesseert ons zo langzamerhand geen reet meer, dat hele aluhoofddekselgezelschap. Zonde van iedereen zijn tijd.

Het enige wat we over het desbetreffende meeltje nog willen melden, is dat volgens dat meeltje Wim Dankbaar in dienst zou zijn van de ons volslagen onbekende “broers van Korlaar”, om “een dwaalspoor [te] leggen” en dat er verwezen wordt naar ‘Deel 1. Her Majesty’s Secret Service ? Part 1.‘. Toen wij even internet opgefietst waren, in de hoop er achter te komen waar dit meeltje in vredesnaam over ging, kwamen wij trouwens ook nog een tweede deel tegen: ‘Deel 2. Her majesty’s Secret Service ? Part 2‘. Wij hebben die stukken niet gelezen, dat zeggen we er meteen bij. En, o ja: in een reactie op het even trieste als onnozele Calimero.nl werden beide stukken ook genoemd, dus toen hoefden we helemaal niet meer. Kortom: u heeft hier verder helemaal nix aan, maar u had het zonder internet niet geweten.

12-03-2012 15.50 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Reacties, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Verdeeldheid onder de aluhoofddeksels”

  1. Ruud Harmsen says:

    “of slechts in een kwaad daglicht proberen te stellen.”

    Of of kwaad in een slecht daglicht proberen te stellen. Dat kan ook. Nee toch niet, want is de uitdrukking niet. Mag dus niet, van de taal.

  2. […] laatste keer dat Wim Dankbaar op deze webzijde genoemd werd, was in ‘Verdeeldheid onder de aluhoofddeksels‘. Als gevolg van het stukje op Barracuda vragen wij ons nu af of het alumutsje dat […]

  3. sander says:

    Stel kleuters o o o. zomaar dingen roepen war je niets van af weet hoe ver kunnen mensen af zakken. ziekelijk Artikel. is dit nog een van de weinige ECHTE Eerlijke Journalist die er bestaat. moeten we trots op zijn. helaas zijn er maar weinig van. ga zelfs is zoeken en onderzoeken. in plaats van iets te zeggen wat Totaal niet klopt. Erg Ontwetend,


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties